fredag, oktober 29

Multimedia message

Hej och hå nu är det fredag igen och strålande fint höstväder. Väntar på maken så att vi kan åka till landet. 
Visst är det svårt att hitta på presentertill karlar? Hade jättesvårt att komma på något till maken men sedan kom jag på att han alltid tjatar om att han skulle vilja spela in sina gamla LP skivor i datorn. Tycker jag med för då kanske vi kan sälja skivorna så småningom. Hittade en stor skivspelare på Clas Olsson och då menar jag STOR. Har jag sagt att jag hatar stora teknikprylar? Jäklar vilken ångest jag fick, skulle jag verkligen köpa en stor skivspelare till honom när jag kommer att typ kräkas varje gång jag ser eländet? Ja jag hade panik jag köpte den och maken blev givetvis överlycklig men förvånad,han har frågat mig flera gånger hur det kommer sig att han fick en sådan stor skivspelare? Så nu har jag sagt att den kanske inte behöver stå framme hela tiden :) 
kram hela helgen!
Åsa

torsdag, oktober 28

Multimedia message

Hej jag heter Åsa och är sockerberoende. Usch jag har verkligen ingen ork att vara duktig nu. Igår hade vi ett litet kalas och självklart blev det godis kvar som jag bara inte kan låta bli att ta av. Nej nu måste jag skärpa mig, iväg till gymmet nu. Maken var mycket nöjd med sin dag och lilla jag blev också firad, jättekul. Idag är det svärmors tur
att fylla år så ikväll ska vi fira henne. Oktober är för oss en månad som många fyller år i. Kram Åsa ps. Make tackar för era hälsningar

onsdag, oktober 27

45 bast

Hej hopp alla söta vänner!

Idag fyller världens bästa make 45 år så imorse kraxade vi för honom och han fick en massa paket.


Lite glest mellan inläggen här men det har varit lite körigt sista tiden, mycket annat att göra helt enkelt precis som det kan vara vissa perioder.


Så nu stressar jag vidare!



Ha det bra!

Kram Åsa

söndag, oktober 24

Multimedia message

Hej härliga söndag :). Igår fyllde min 
mamma 65 år och vi var där på middag, mysigt och gott var det. Idag har dagen ägnats åt att förberedamakens födelsedag kommande vecka. Här i Stockholm har det regnat hela dagen, inte kul alltså. Jag vill ha soool. Nu väntar jag och Stella på att ensam mamma söker ska börja och maken lagar mat för att han är bäst på det helt enkelt. Kram alla vänner 

fredag, oktober 22

Första snön 2010

Howdy! Idag vaknade jag av att maken sa att det snöade, fy Fabian vad jobbigt! Jag fick nog av snön förra vintern. Så idag kommer det att vara trafikkaos i Stockholm precis som varje år när första snön kommer. Har köpt bokstäver på Panduro och dekorerat Stellas matplats :). Kram på er/ Åsa

tisdag, oktober 19

Inspärrad

Oj vad kallt det är nu, fram med långkallingarna. Tack för alla fina hälsningar på min födelsedag.

På landet har vi en planta Höstanemoner som mamma har planterat, de är ju så fina.
Tyvärr får jag väl säga så verkar fler tycka om dem, verkar vara en riktig delikatess för vissa minsann nämligen rådjuren :(. Min mamma berättade detta för mig tidigare men trotsig som jag kan vara ibland fast jag är 44 år så tänkte jag att det kanske inte är säkert att de äter upp höstanemonen i år. Så jag tog bort nätet som mamma satt upp. Dagen efter var de uppätna, så där fick jag hahaha. 1-0 till min mamma.

Så det var bara till att spärra in Höstanemonen igen, inte så vackert kanske men vad göra liksom. Det kom iaf nya fina knoppar.
Måste hitta fina blomster som rådjuren inte gillar, gult går bort.

Idag fyller Stella Bella 8 år, vår lilla bebis.
Kram till er alla
Åsa

söndag, oktober 17

Tantvarning :)

Är på landet om det är någon som undrar? Vi måste få boden färdig känner jag. Kallt som sjutton är det och maken muttrar och muttrar, sedan blir det hur bra som helst. Han har tex satt upp vindskivorna och plåtlister över det. Ni får se bilder en annan gång, datorn krånglar tyvärr. Jag har målat i 15 kvadrataren, dubbeldörrarna till lilla boden, för kallt att måla utomhus färgen torkar inte.
Glömde min mobil hemma om det är någon som undrar varför jag inte svarar? Ålderdomstecken? I know!

Idag blir den här tjejen ett år äldre, ett år närmare pension, vojne vojne :)))) Jag blir en dubbelfyra, ganska jämt eller hur. Usch, vad det låter gammalt!
Kvällen spenderar jag och de mina på restaurang i staden, myspys ska det bli.

Må som bäst allesammans
Tant Åsa

torsdag, oktober 14

Förrådet

Förra helgen ägnade sig jag och maken åt att städa bort sommaren, sorgligt men sant. Ställde undan studsmattan, ställde undan utemöbler, klippte gräset och klippte häckarna. Jag städade friggeboden så att vi skulle få plats med mer saker och plats för sonens moppe. När jag städade friggeboden kom jag på ett bra tips som jag gärna delar med mig av. Om man snabbt vill hitta småsaker såsom skruvar och muttrar etc så köpte jag små lådor GLIS på IKEA (barnavdelningen), kostar 19:- för 3 st lådoroch de är perfekta när man vill ha lite ordning i tex verkstaden.Numera hittar även jag i vårt förråd :).

Jag har fått en award av min bloggkompis Jessica:) den kom väldigt lägligt, för denna vecka har jag inte känt mig på topp och då är det extra kul att få en award, en bekräftelse på att någon läser min blogg. TACKELITACK! Jessica du är en av mina favoriter!
Med awarden följer att man ska tala om tre saker som ligger en varmt om hjärtat.

1. Mina två barn, de är fantastika och ger mig väldigt mycket värme i hjärtat.

2. Maken, he is the best

3. Stella, vår underbart fina hund


Jag skickar den inte vidare denna gång, jag vet skittråkigt men det finns för många "Cherry on top" bloggar :)
PS. Excuse meee, nu såg jag att det var tre saker man skulle lista så jag gör en till lista med SAKER:
1. Vår bil x 2, skulle aldrig klara mig utan bil är alldeles för lat.
2. TV, älskar att titta på tv utom sport om det inte är så att Anders Timell går caddy åt nån som ligger i ledningen på touren. Då kan tom jag kolla.
3. Öppna spisen (eller vad det kallas) på landet, hög mysfaktor där.

Ha det så bra!
Kram Åsa

fredag, oktober 8

Var the häck tar tiden vägen?

Jag hinner inte med, livet går i 280 knyck hela tiden. Nu tex är det fredag igen, det var ju nyss fredag?

I veckan träffade jag min fina väninna som bjöd mig på bio, nämligen förhandstitt av "Pappa på burk" med bla Jennifer Aniston. Jättemysig film den har premiär idag tror jag.
Har ni sett att Laila Bagge har börjat blogga om sitt nya hus? Klicka här så kommer ni dit. Kul att följa om man gillar kändisbloggar :)

Har ni sett att Laila Bagge har släppt en ny parfym?Luktade på den häromdagen, mmmmm den luktade lite viol den ska jag ge mig själv tror jag. Fin med en liten tazzle :)

Ja man kan väl säga att hon har många järn i elden den där Laila Bagge, och vi följer henne så klart på Idol.

Ikväll ska jag ut med ett gäng tjejor på lokal i staden, ska bli superkul.
PS. Stellis har gått ned ett halvt kilo på två veckor, bra skit det där hundfodret man kanske ska prova?

Ha en strålande helg alla blogglovers.
Kram Åsa

tisdag, oktober 5

En masse bullar

I helgen firade vi landet 1 år och jobbade och jobbade. Mamma och pappa kom ned på lördagen och pappa hjälpte maken att bygga på vår lilla bod som vi ska ha som kallförråd. Det går sakta framåt, alldeles för sakta om ni frågar mig men allt måste få ta sin tid, det blir iaf toppenbra. Nästa helg kanske det blir klart? Lets hoppas det, det vore skönt med ett brejk innan vi börjar med det roliga, nämligen inredning av friggeboden.
Har knappt nån ork med bloggen vet inte vad jag ska skriva liksom, vad vill ni att jag ska berätta?

Igår var det kanelbullens dag och det måste man ju ta på allvar så vi köpte färdiga bullar och jag åt två feta bullar, så idag måste jag masa mig till gymmet.

Tjingeling alla söta
Kramiz Åsa

fredag, oktober 1

One year ago....

Japp, för ett år sedan köpte vi vårt landställe av mina föräldrar och jösses vad snabbt detta år har gått. Se här. När vi tänker tillbaka på detta år så har vi faktiskt hunnit en hel del:

♥Vi började med att sätta in diskmaskin

♥Gjorde klar övervåningshallen med tapetsering
målning nytt golv etc

♥Panelade och målade två sovrum

♥Panelade och målade vardagsrum, tog bort ett fönster etc

♥Vi har byggt en friggebod (snickarn) som vi nu själva ska inreda med panel och golv.

♥Vi har byggt en bod, byggsats som ska färdigställas i helgen.

Summasumarum, vi känner oss otroligt nöjda att vi köpte landet, det är så mysigt att vara där. Lugnt och skönt så länge inte frun i huset hittar på en massa projekt hela tiden hahaha. Thats me :)

Det har tagit ett år men nu känner vi verkligen att huset är vårt och det är så bra att de förra ägarna finns i vår närhet och vi alltid kan fråga dem hur de har gjort med vissa saker och även rådfråga om vi har nya idéer.

Ikväll ska jag och maken fira med champagne men imorgon blir det måla måla måla igen :))))

Ha en underbar helg kära läsare ♥

Kramizar Åsa