tisdag, mars 27

FLYTTAT

Halloj igen, blev lite lång frånvaro men vi har hjälpt vår bästa dotter att fixa hennes första lägenhet.
Vi har målat, tapetserat, kaklat om i köket, ändrat lite el. Med hjälp av en vän som är duktig på tapetsering och morfar som är duktig på el. Så i helgen körde vi dit "alla" hennes grejer. Lägenheten är på 24 kvm så det gäller att planera den väl. Att var sak har sin plats för att det inte ska se stökigt ut.

Hon har valt mycket snygga saker och fina färger som harmoniserar med varandra. Vi tycker inte alltid lika hon och jag. När jag har föreslagit vitt så har hon bestämt valt svart på vissa möbler och även om jag var tveksam så blev det skitsnyggt! Lägenheten är gullig med sina få kvm men med en tuff stil som passar henne mycket bra.

Ledsen att ni inte kan få se några bilder men hon vill visa lägenheten själv för sina vänner och lillebror. Så ha tålamod så kommer jag snart att visa före och efter bilder.

Lillebror, alltså bästa sonen kommer hem imorgon från Thailand, efter tre veckor med sin flickvän och de verkar ha haft en alldeles underbar resa. Vi längtar jättemycket efter dem, ska bli kul att höra vad de har gjort och se foton.

Stackars Mingla äter antibiotika mot urinvägsinfektion och är inbokad för operation (de söver henne) den 4 april för att ta bort två mjölktänder som inte vill ramla bort av sig själv. Lilla skruttan som blir 10 månader samma dag.


Over and out!
Mrs Åsa

söndag, mars 11

RÄTT LÅT VANN

Tycker jag, ska bli spännande att se hur den låten tas emot i Baku, vore dags för vinst nu.

Som jag säkert skrivit förut så älskar jag lyktor i alla dess former, gärna i zink med lite gammal finish. Indiska har ju mkt sånt till bra priser. Mitt senaste inköp är en ganska stor lykta från Indiska 499:-,


den ska vi ha på landet i 15 kvm och om nån vill sova där inne ska den tändas för att välkomna gäst/gästerna.


Snygg va?

Går sakta framåt med lägenheten men hey det går framåt iaf. Idag får maken hjälp av vår vän som är duktig målare och tapetserare, så nu borde det gå undan.
Bilder kommer senare nån gång.

Kramiz Åsa

fredag, mars 9

FREDAGSMYS

Idag åkte min fina son och hans tjej till Thailand, lyllosarna de kommer att få det så mysigt och flickvännen har inte varit där och då blir det så mycket härligt att uppleva.


Vi har börjat jobba i dotterns lägenhet ( läs maken ) så om det går enligt planerna kan hon nog flytta in nästa helg.


Snart ska jag börja med middagen.
Hoppas ni alla får en underbar helg.
Kramiz Åsa

tisdag, mars 6

TJOOO

Dotter min har fått nyckel till sin lägenhet så nu ska vi på med lite färg här och där och sedan kan hon flytta in.
Det känns superkul och lägenheten är jättesöt.


I lördags spelade vi Canasta med våra kortgalna vänner :))). Väldigt trevligt och god mat, vi kom hem samtidigt som dottern som varit på krogen ca 03.30.


Vi var lagom sega dan efter.
På söndagskvällen åt vi middag med svärmor på restaurang Hosteria tre santi, mkt trevligt och gott.
En väldigt bra helg!

Kramar
Åsa

lördag, mars 3

MUMSFILIBABBA


Igår kväll åt vi middag på tu man hand, jag och maken. Börjar bli en vana :)


Jag gjorde en Charkisplanka dvs jag tog skärbrädan och lade upp 4 olika kallskurna (rostbiff, parmaskinka, breasola och tryffelsalami) aioli, chunky salsa, marinerade oliver, rädisor, ruccola, paprika, melon, manchego ost, mozzarella med tomater. Till det hade vi baguette, klyftpotatis och en kronärtskocksgratäng. I glaset hade vi ett rödvin, Le Poiane.


Behöver jag tala om att vi blev proppmätta?

Nu, ut i solen!

Kramen Åsa

fredag, mars 2

SOOOLEN ÄR HÄR

Det kommer att bli tomt när fina dottern flyttar :-(


Här ser ni en del av de skor som hon tar med sig.

Garderoberna kommer att bli tomma :)

Trevlig helg alla fina blogglovers! Passa på att sätta upp näsan i vädret, det ser ut att bli härligt vårväder.

Kramiz Åsa