tisdag, mars 27

FLYTTAT

Halloj igen, blev lite lång frånvaro men vi har hjälpt vår bästa dotter att fixa hennes första lägenhet.
Vi har målat, tapetserat, kaklat om i köket, ändrat lite el. Med hjälp av en vän som är duktig på tapetsering och morfar som är duktig på el. Så i helgen körde vi dit "alla" hennes grejer. Lägenheten är på 24 kvm så det gäller att planera den väl. Att var sak har sin plats för att det inte ska se stökigt ut.

Hon har valt mycket snygga saker och fina färger som harmoniserar med varandra. Vi tycker inte alltid lika hon och jag. När jag har föreslagit vitt så har hon bestämt valt svart på vissa möbler och även om jag var tveksam så blev det skitsnyggt! Lägenheten är gullig med sina få kvm men med en tuff stil som passar henne mycket bra.

Ledsen att ni inte kan få se några bilder men hon vill visa lägenheten själv för sina vänner och lillebror. Så ha tålamod så kommer jag snart att visa före och efter bilder.

Lillebror, alltså bästa sonen kommer hem imorgon från Thailand, efter tre veckor med sin flickvän och de verkar ha haft en alldeles underbar resa. Vi längtar jättemycket efter dem, ska bli kul att höra vad de har gjort och se foton.

Stackars Mingla äter antibiotika mot urinvägsinfektion och är inbokad för operation (de söver henne) den 4 april för att ta bort två mjölktänder som inte vill ramla bort av sig själv. Lilla skruttan som blir 10 månader samma dag.


Over and out!
Mrs Åsa

3 kommentarer:

 1. Stackars Mingla, urinvägsinfektion vet jag hur det är. Chessie äter smärtstillande och inflammationsdämpande för sitt knä och hon kanske måste operera korsbandet. Vi ska till veterinären igen på fredag. Nu ska vi åka och klippa oss!
  Kram
  Moster

  SvaraRadera
 2. Vilken sötnos!
  :)
  Hoppas allt är bra annars.
  Kram från Gissan

  SvaraRadera
 3. Men åå lilla vovven då... Hoppas det går bra..

  Vad kul att få se lite bilder sen.. :)

  Kramar i massor.. Hälsa alla

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3