lördag, december 18

Inte på topp

Hej hopp, nu har julstressen tagit grepp om mig ordentligt vet inte var jag ska börja. Måste handla julklappar så det blir klart, hade tänkt åka till stan men det känns ganska olustigt med alla terrorhot. City vimlar av poliser men inte känner man sig tryggare för det :(. Så om jag väljer att åka till ett köpcentrum i en förort så kommer jag likt förbannat inte hitta det jag vill ha så det känns som om jag måste in till city iaf. Hej och hå, vilken muntergök jag är idag. Men jag är väldigt orolig, dessutom jobbar dottern mitt i city så det är svårt att slappna av.

Om ni kommer ihåg så köpte jag nyligen en för liten julgardin till köket och sedan hittade jag inte den rätta bredden och fick lämna tillbaka gardinen :(.
Häromdagen hittade jag ett alternativ på Åhléns:


Ärligt talat, vad tycker ni kära läsare? Känner mig väldigt osäker, är det för mycket cirkus? Är det för mycket barnkalas? Är det bara för mycket? Eller är det ett perfekt alternativ till julgardin? Hjälp mig här nu, snälla ni.


Stressa inte ihjäl er nu kära läsare.

Kramiz
Muntergöken Åsa

4 kommentarer:

 1. Vad är det för fönster? Kanske att jag skulle föredra utan ljusslingan? Svårt att säga man måste "se" egentligen.

  SvaraRadera
 2. Vad vackert du har i fönstret, jätte snyggt.
  Ja så här i juletid är det precis hur myckt som helst.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Ja här kommer vi inte iväg till butiker på grund av snöoväder. I går var bl a IKEA i Kalmar stängt av säkerhetsskäl eftersom hela Kalmar var utan vatten och då fungerar inte sprinklersystemet. Man förstår om alla blev tokiga som skulle handla julklappar sista lediga dagen.
  Kram
  Moster

  SvaraRadera
 4. Ta det lugnt ! Det blir jul ändå.
  Det är fint, men kanske inte så juligt ??

  Kram
  Anci

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3