tisdag, maj 10

Posten...

Här i Sverige så har vi ju blivit bortskämda med att posten fungerar ganska bra. Vi tar det för givet att posten ska levereras så fort som möjligt.

I januari var vi i Thailand och lade på vykort på postlåda. Vi tänkte att det kommer säkert dröja ett tag innan vykorten kommer hem till Sverige. Döm om vår förvåning när vi fick höra att vykorten hade kommit fram innan oss. Jag menar vykorten brukar ju komma nån vecka efter att man kommit hem, iaf från Medelhavet där vi varit.


I februari var jag i Mexico, hade hört av svägis att där kunde det dröja innan vykort kom till Sverige. Vi bodde på en resort utan postlådor så vi lämnade vykorten i receptionen. Vi har väntat och väntat och väntat. Jag var säker på att vykorten låg kvar i receptionen, de var nämligen lite nonchiga. Igår kom vykortet hem till oss iaf efter 3 månader :)

Summa sumarum: vi har ganska bra postgång här i Sverige. Thailand verkar ju ha en väldigt bra fungerande postgång.
Mexico verkar inte ha någon postgång, har en del att lära av andra länder helt enkelt.

Härlig sommarvärme nu, påtar och gör fint i trädgården. Sköt om er alla fina läsare.

Kramiz Åsa

2 kommentarer:

 1. ha en strålande dag i sommarvärmen!!:-))

  snart har vi ingen trädgård kvar att påta i, hihi...

  stora kramen s

  SvaraRadera
 2. Ja vi fick vykort från Mexico förra veckan. Men det var inte länge sedan jag hörde på radion om någon som fick ett brev efter 25 år eller något sådant. Och då tyckte posten att han skulle lösa ut det eftersom frimärket som satt på var på 55 öre.
  Kram
  Moster

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3