måndag, februari 20

SAWADEE KAH

Thailand del 2 av 2

Efter en underbar vecka på Koh Lanta åkte vi minibuss till AO Nang/Krabi. Samma ort som vi bodde i förra året, dock valde vi ett annat hotell denna gång. Vogue resort & Spa och utsikten från vårt rum var väl inte lika fantastiskt som på Koh Lanta men men vi hade ju inte tänkt att sitta och häcka på hotellet hela veckan.

Det fantastiska med AO Nang är att det är väldigt nära till skärgården, en liten tripp med en longtail boat så finns det många paradisöar att välja emellan.
Dock upptäckte jag att jag hade utvecklat en fobi för att hoppa i och ur dessa båtar. Har man ramlat i några gånger så är det ju det man kommer ihåg. Kanske låter löjligt men när de kränger som sjutton är det inte så lätt inte ens för den vigaste människan. Jag och maken kom iallfall på en metod som hjälpte, han tryckte ned båten åt mig och höll den stilla. Gick bra förutom en gång när det var riktigt busväder och jag hoppade av i fel ögonblick och hamnade i plurret. :))))


På de flesta öar anländer lunchbåtar där man kan beställa det mesta och det smakar väldigt bra, en favorit är grillad majskolv mmmmm smaskens
Ibland var det så hett att vi var tvugna att ligga i vattnet hela tiden och jaaaa, jag badar med mina foppa-tofflor.


Vi längtar tillbaka till värmen. Så från att bara ligga vid poolen en vecka så blev det att bada i havet sista veckan. Kul att variera sig liksom.


Här hemma är det tillbaka till vardagen men även roliga saker händer hela tiden. Plutten har kommit hem från sin fantastiska resa till St.Anton. Pluttan har skaffat lägenhet och flyttar snart ifrån oss :(. Vi blir ensamma för sonen har typ flyttat redan till sin flickvän :(. Nej men ärligt talat så känns det bra. Plutten och Pluttan är stora nu och klarar sig på egen hand (nästan iaf).Men det kommer såklart bli tomt här hemma.


Annars då, jo Mingla har sitt första löp. Kommer inget blod men vi märker det på andra sätt.

Tex att hon försöker göra valpar med Stella, pust. Ja, det är tur att Stella har ett sånt stort tålamod med den lille och vi hoppas det är slut snart, borde vara det enligt våra beräkningar.


Tjingeling och tack för att ni läser.

Åsa4 kommentarer:

 1. Kul att höra om resa och familj ! Hoppas att veckan blir bra.

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa!
  Kul att få läsa mer om er resa, o fina bilder!! :)

  Ha en bra dag!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Jaså, Mingla och Stella håller på. Då kanske Stellas små kramdjur får en paus då, hahaha! Nu håller isen på att gå upp här så snart blir det badväder här också.Fast det där turkosblå vattnet ser härligt ut.
  Kram
  Moster

  SvaraRadera
 4. Surfar rundor och googlar på Ao Nang, vi åker dit om några veckor och ska bo på samma hotell som ni! Var ni nöjda med det?

  Jättehärliga Bilder!

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3