tisdag, juli 17

DAGVILL

Har jag blivit på semestern och det är ganska skönt faktiskt. Idag skulle vi spela golf jag och maken men när vi åt lunch kom vi på andra tankar. Himlen mörknade och det började hagla för att sedan börja ösregna. Suck, det blev att avboka tiden.

Vi har haft mina föräldrar på besök och en av dagarna blev det utflykt till Nynäs Slott, väldigt trevligt och en väldigt fin utställning om djur med både levande och skulpterande djur. Kanske mer anpassad för barn.


Barnen, våra älskade har varit här, väldigt mysigt och kul. Spelade en minigolfrunda på Trosa havsbad igår. Det gjorde vi ofta på semestrarna när våra barn var små. Det var lika kul nu som då.


Maken tar varje chans att plocka kantareller, skogarna är fulla av dem i år. Jag tackar och äter så det snart sprutar ur öronen på mig. Men tröttnar på gula kantareller det gör man nog aldrig.

Annars så äter vi mer än vad vi gör av med just nu. Paniiiik ska snart på bröllop. Måste bryta den trenden snabbt, heeeelp

Kram kram
Åsa

1 kommentar:

  1. Ja Nynäs slott kan man verkligen rekommendera. En visning av Slottet invändigt är en häftig upplevelse då precis allt finns kvar från förr. Nu her de ju dessutom en utställning med kläder därinne. Den härliga restaurerade köksträdgården får man inte heller missa och en fika utanför Orangeriet är sldig fel :-) vi bytte sörmland mot lite kallare men vackrare väder och vyer vid Marsfjället.

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3