fredag, september 7

OM DET ÄR NÅGON SOM UNDRAR......

Vart jag tagit vägen?

Vet inte riktigt själv faktiskt? Försöker hålla huvudet högt men fejlar hela tiden? Vi saknar Mingla nåt otroligt, kan inte förstå varför olyckan skulle hända? Tror inte folk som inte har husdjur förstår hur ont det gör att förlora ett älskat husdjur! Vi letar iaf efter en Yorkshireterrier och det har inte varit lätt att hitta en tik som vi vill ha. Men men vi ger inte upp, fortsätter leta.

Stella, vår älskade Cavallier har blivit diagnosiserad  Syringomyeli som är en sjukdom som drabbar just denna rasen. Stellas symtom har varit en typ av anfall där hon verkar få ont i högertassen och börjar vispa  med tassen som en galning över golvet. Hon blir väldigt stressad och hjärtat på henne slår fort. Hon mår helt enkelt inte så bra. Nu har vi träffat en underbar neurolog på Albano. Hon har givit oss medicin som verkar hjälpa so far, hjälp oss hålla tummarna.
Självklart har vi varit väldigt oroliga för Stella denna sommar och det påverkar hela familjen.


Vi har spenderat hela sommaren på landet, Trosa. Spelat golf, haft trevliga besök, softat. Vi tog en liten utflykt till Visby med svärmor. Vi njöt av den mysiga atmosfären, god mat och dryck. En väldigt lyckad utflykt. Gotland på sommaren är helt underbar i mina ögon! Vi har hunnit med en del födelsedagar och ett fantastiskt fint bröllop.

Ska försöka återkomma här lite oftare!

Kramar till er alla


Åsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3