måndag, augusti 10

Proffshjälp

Ni har ju tidigare fått läsa om mina frustrationer på golfbanan. En vänlig själ i bloggvärlden har erbjudit sig att personligt hjälpa mig få ordning på spelet, det enda denna personliga coach vill ha som ersättning är tillgång till en jäkla massa Champagne samt golfbil. Det är ju strålande nu vänder det :))). Kolla HÄR så kan ni läsa om coachens upplägg. Hahahahahaha roligt kommer vi att ha iallfall det kan jag lova.

Sista kvällen i Trosa provade vi en restaurang som heter Bomans bakficka och tillhör Bomans hotell & restaurang. Egentligen hade de endast smårätter men vi delade på en delikatesstallrik med lite italienska godsaker och som huvudrätt tog vi varsin Ceasarsallad. Mycket gott var det och en supermysig trädgård där de tänder små eldkorgar när det började mörkna. En bra avslutning på en mycket lyckad semester.
Idag ska dottern till husläkaren för hon har ont i ryggen pga hosta i två månader, stackarn hon har så ont. Ikväll ska vi på restaurang igen och fira att min svärfar som bor i himmelen skulle ha fyllt 77 år om han hade levt. Ett mycket fint sätt att hedra den man saknar, tycker jag.

Kramizar till er alla!
Åsa

6 kommentarer:

 1. Kan ni tänka er att ha publik när du och Lisa ska gå på golfbanan ? Då vill jag vara med :D

  Vad mysigt det låter med era restaurangbesök ! Hoppas att ni får lika trevligt i kväll.

  Kramar till dig

  SvaraRadera
 2. Så mysigtdet ser ut.
  Kram kram Lina

  SvaraRadera
 3. Oj så god mat,
  Italiensk plockmat, kan det bli bättre?
  Vilket fint sätt att fira någon trots att man inte finns längre.

  Ha det gott och lycka till med golfandet!
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 4. Låter härligt jag ser att ji haft wen fin sommar! Hälsar Malin

  SvaraRadera
 5. Ja det var ett mycket fint sätt att hedra dem som inte finns med oss längre...Vilken snygging du är:-) Kram Sofia

  SvaraRadera
 6. Halloj! Världens sämsta bloggerska har vaknat igen =) 100 år sedan känns det som och en heeel massa att läsa. Hoppas du haft en fin och härlig sommar! Underbara bilder från Trosa, så vackert där och verkligen fint sätt att hedra och minnas de som lämnat oss..
  Sköt om dig, kram Anna

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3