måndag, augusti 3

Hej Svärmor ♥

Dottern kom hem ordentligt från Gotland men hon tyckte det var sorgligt att lämna ön så hon och kompisen har redan planerat en återresa för att vara med på avslutningsfest på jobbet.
Man kan väl säga att hon crashade lite snabbt i hemmet, packade om, handlade det som saknades, serious talk med mamsen (mig) om vad man bör passa sig för i Grekland för att sedan skjutsas till Arlanda kl 04.20 i söndags morse. Vips så var hon borta igen, den här gången på Rhodos med väninnorna och vi har fått en första rapport att allt är toppenkul. Skönt då kan man ju verkligen slappna av, hmmm eller inte? Den natten sov jag inte mycket.

Vi packade själva och drog till mina föräldrars landställe och lämnade sonen hos min kusins barn. Vi ska tillbringa sista semesterveckan helt själva för att spela golf och att vårda vårt förhållande ♥. Inte för att det på nåt sätt är dåligt, det är bara så att vi behöver det ibland, ladda batterierna liksom. Nu är det ju dessutom så att ju äldre våra barn blir så får vi ju mer och mer egentid tillsammans, det blir liksom enklare och enklare. Maken har deklarerat att han ska leta kantareller oxå, men då får han gå själv jag kan hjälpa till att äta upp dem bara.

Första natten här på landet så ringer makens mobil 04.27, det är vårt larm hemma som gått varpå maken slänger sig i bilen för att åka upp 1 timmes bilresa för att kolla om vi har inbrott.
Jag kunde inte somna om, jag var ju livrädd tänk om han skulle komma på några som gör inbrott och blir nedslagen. Han ringde och sa att det var lugnt en detektor hade bara fått för sig att lämna ett felmeddelande
kl 04.27 på natten :(. Kl. 08.52 hade vi en golftid så gissa om vi är trötta idag, dessutom är det kanonvarmt och skönt.

Hoppas vi får sova inatt jag känner att jag behöver det för imorgon bitti ska vi spela golf igen :)))).
Kramizar
Åsa

13 kommentarer:

 1. Vet EXAKT vad du går igenom med tjejen...! Och samma med att det blir enklare att få mer tid tillsammans med sin kära och att det verkligen blir en tvåsamhet oftare... Här är det mest tvåsamhet just nu och jag passar på o njuta, för rätt var det är sitter man med barnbarn som ska passas... För då kommer nog de små trollen (barnen) att förstå hur betydelsefull man är som förälder.. ;) fast just nu har de nog glömt det...
  Kram på dig. Och se till o njuta du åxå...
  Gissan

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa!
  Vad härligt det låter med en Greklandsresa för dottern din:)

  Myyysigt att ha en vecka för en själva du o maken:)

  Typiskt det där med larmet..

  Ha en jättebra vecka,
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Visst är det otäckt när man får telefon mitt i natten...vi hade inbrott på kontoret i vintras och ville att jag skulle åka dit mitt i natten, som tur var så har man en snäll make så han fick åka dit istället.

  Barnen det får man alltid oroa sig för även fast de blivit vuxna...det brukar sägas små barn små bekymmer stora barn stora bekymmer...kanske stämmer det ibland.

  hej från Anneli...Sussili...

  SvaraRadera
 4. Sov så gott hela natten !! Det är jobbigt när det inte går att sova, sömn är viktigt :)

  Hoppas att veckan blir mysig också !

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni får en toppengolfvecka!
  Det är ju lugnt hos grannen också så ni slipper barn och hund. Kantareller hittar han säkert. Jag gillar att plocka och äta men den där biten emellan överlåter jag gärna åt någon annan. Hade varit kul om ni kunde komma ner när ni är så nära, vi får väl se.

  SvaraRadera
 6. Härligt att få komma i väg alldeles själva.
  Visst är det viktigt att ladda batterierna i bland.
  Hoppas ni får en fortsatt bra vecka.
  kram kram

  SvaraRadera
 7. Va lustigt att du la märke till kläderna för Gus sa när jag kom in...-Nästa gång får du ta nåt annat, byxorna är så sliten att man ser skinkorna på stjärten när du böjer dig ner. Å det säger han när jag klippt färdigt...:-/

  Hoppas ni får sova inatt, finns inget värre än o bli väckt på natten av telefon. Man e helt säker på att det hänt nån nära något.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Inte ska du ha ångest inför vägningen. Du har njutit av semester och god mat och dryck, så varför ha ångest? Nä du...bryt ihop och kom igen i stället. Vi har ju ändå hittat en metod vi vet funkar :D
  Lycka till med vägningen.
  Stor kram Gissan

  SvaraRadera
 9. Ja larm är bra att ha, synd bara att man inte kan prata med dom. Kan verkligen föreställa mig hur orolig du var innan han ringde.
  Skulle nog vara oroligare för dotter på Rhodos en på Gotland. Så härligt att hon trivdes så mycket så hon ska tillbaka på fest, mysigt.
  Ha det nu så skönt med mannen och golfklubborna.
  Kram Marie

  Det lät bra just det där med kantarellerna att han plockar och du hjälper till att äta.

  SvaraRadera
 10. Armhävningarna har jag inlagd som ett träningsprogram i Funbeat.se (ett träningsforum) o utmaningen jag har i högerspalten i min blogg är mål jag satt upp själv. Ingen personlig tränare bara en enorm fantasi o lite jävlaranamma. :-)
  kram

  SvaraRadera
 11. Herregud, känns som att det händer mycket. Klart tjejan har kul i Grekland. Men jag förstår hur du känner det. Vad härligt att ni skall vårda erat förhållande, det behövs här också. Vi eller Lotta rättare sagt har fotat hemma hos en av mina närmaste vänner. Vi skall försöka få med henne i Vackre Hjem. Hon vägrar alla andra tidningar men bara denna, antagligen pg av att hon är gift med en norrman. Ja hon har verkligen ett vackert hem.
  Kram till dig vännen/ A

  SvaraRadera
 12. Men fy vad läskigt! han skulle ha haft mig med sig Åsa så hade du kunnat känna dig lugn. och jag förstår oron för Rhodos. Toppenkul... toppenlugnt skulle man ha velat höra tråkig morsa som man är. Man har ju själv viss erfarenhet från utlandsresor i ung ålder och om jag säger så här: Fabbe! Gry! Ni får åka på all inclusive och inte lämna hotellområdet!!;)

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 13. Men vad skoj för lilla tjejen att åka till Grekland med tjejgänget, de kommer ha det toppen även fast mamsen är orolig (jag förstår dig!!) Kramis Sofia

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3