torsdag, oktober 29

Valet och kvalet

Igår var jag ledig och hade egentligen bestämt mig för att gå på gymet och styrketräna. Men sedan blev jag i valet och kvalet jag behövde verkligen ta tag i trädgården som fortfarande ser ut som hej kom och hjälp mig. Jag bestämde mig för styrketräna i trädgården och förena nytta med nöje.

Jag gjorde något som jag aldrig gjort förut, en sak som jag verkligen tycker är karlgöra (fördomar? Oooo nej) som jag vägrat göra och som maken är mycket bra på dessutom.
Jag högg tag i trimmern och klippte samtliga häckar runt trädgården och jäklar vad tungt det var, gjorde ont i varje muskel för att inte tala om hur ont jag har idag. Det var ju värre än värsta träningspasset men jag kan stolt berätta att jag klarade det och det blev riktigt bra faktiskt.
Dessutom bar jag plank som ska till miljöstationen och krattade och för att det skulle bli lite trevligt oxå så planterade jag lite ljung. Maken blev så glad så att han nästan började gråta, en sten föll från hans bröst :). MEN sa jag, det får inte bli en vana nästa gång så klipper du :))).

Kvällen igår blev jättelyckad inte nog med att vi firade svärmor så fick jag och maken lite paket oxå, najs. Restaurang La vecchia signora hade jättegod mat men tyvärr fick vi vänta länge på maten trots att vi meddelat nån dag innan vad vi skulle äta just för att vi inte skulle behöva vänta. Synd!

Nu ska jag jobba och sedan åker vi till vårt lantställe :)

Kram hela dan
Åsa

6 kommentarer:

 1. Men vad du har varit duktig! Fantastiskt! Mycket bra träning också naturligtvis. Ha en superskön dag min sköna!

  Kramis Lisa

  SvaraRadera
 2. -så glad och nöjd du måste känna dej! bra jobbat!

  SvaraRadera
 3. Det blev nog mer träning än på gymet. Att det dessutom blev så fint är ju ett stort plus.. Sen måste ju makens lycka vara guld värd.
  Ha det gott

  Kramen

  SvaraRadera
 4. Så koselig!
  Klem, M

  SvaraRadera
 5. Hej !
  Jag tror att du gjorde rätt val. Nu fick du ju både nytta och nöje på en gång :)

  Ha det så skönt på landet !

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 6. Halloj!
  Vad du är duktig!! Verkligen karlgöra, det tycker jag! Hihi :)
  Det var den lådan jag gissade på :) Den är både snygg o praktisk :)
  Kram kram o ha så skönt på landet
  Anna

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3