måndag, april 19

Nehej ingen flygtur

Vi skulle ha åkt till Göteborg i morse men igår em så fick vi besked att vårt flyg ställdes in pga askmolnen från Vulkanen Eyjafjallajökull. Vi kollade upp tåget men det skulle bli dubbelt så dyrt och ta dubbelt så lång tid så vi avbokade hela resan. Trist men det kändes lika så bra, vi kommer dit en annan gång istället.

Fick upp gardinerna på landet. Vi har fyra fönster i vardagsrum/matrum, tidigare har jag i två fönster satt upp hissgardin och då kändes det tomt i de fönster som blev över. Dock ville jag inte ha hissgardin där, för det kändes för tungt.

Hittade en kappa från samma leverantör Boel & Jan, eftersom det är samma tyg och samma monogram tycker jag att det blev väldigt bra ändå.

Alla gardiner har jag köpt på Lusthuset.

Nu ska jag njuta av att vara kvar i Stockholm, det finns en mening med allt :)

Kram Åsa

4 kommentarer:

 1. Hej,
  vad tråkigt att ni inte kom iväg till Göteborg!
  Jädra vulkan och ställa till det för alla resenärer.

  Hoppas ni hade en mysig helg på landet. Gardinerna var jättefina! Får bli en tur till Lusthuset när vi kommer ner. Kanske till Valborg.
  Jag ska på till Ulriksdals slottsträdgård den 29/4 där det är mingel och bloggträff. Lottensvitaochgröna håller i trådarna. Kan du inte följa med?!

  Må gott,
  kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Synd att ni inte kom iväg, men det blir bara finare och finare på ert land !

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 3. Synd iaf vännen att ni inte kom iväg...Men som sagt det går ju flera "tåg" eller rättare sagt plan. Vad fina gardinerna är . Vad du fixar...

  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 4. Men vart tog min kommentar vägen..?
  Undrade vad spm tagit åt dig... inte ett inlägg på en hel vecka...?
  Mår du bra?
  Kram Gissan

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3