fredag, april 30

Valborgsmys

Nu är det valborg och det är ju en dag som kan överraska en med alla möjliga väder, just nu är det mulet här så vi får väl se hur det slutar.

Dottern har mösspåtagning idag så jag önskar att de får lite sol mitt på dagen iaf :). Jag och maken har funderingar på att åka till landet idag el imorgon, kan inte bestämma oss för barnen ska ju på vift ikväll så vi får sitta själva. Vad tycker ni om valborg? Jag tycker väl inte att det är en av mina favorithelger och det här med att gå till brasan förstår jag inte riktigt. Däremot så har vi ju alltid gått dit så länge barnen ville, men som sagt jag kan vara utan den biten. Förra året så fick jag två kassar med överblommande påskliljor av min svärmor. De fick stå i kassarna länge för jag visste inte riktigt var jag skulle plantera dem så när jag väl grävde ner dem i gräsmattan så var jag osäker på om det verkligen skulle komma upp några påskliljor.


Men åhhh vad roligt när jag nu såg vad fint det blev, så stort tack svärmor jag tar gärna dina gamla påskliljor i år igen :).

Trevlig valborg, var rädda om er allesammans.

Kram Åsa

7 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder!
  Jag tog fram kameran i morse också...1 dm nysnö.... Får se om jag vill lägga ut dem. Vill helst förneka...
  Jag är inte någon som står bland massa folk och är rädd någon ska ramla in i elden. Jag vill vara hemma och äta gott å´mysa. Brukar även ha lite tårtbak osv då dottern fyller år 1 maj.
  Påtal om döttrar..."Möss påtagning"? Vad innebär det? Min dotter tar studenten men där jobbas det för fullt nu och visst har hon fått hem den men... Får man fråga vad det är för tradition ni har? Lät ju lite kul:)
  Ha en skön och fin valborg!
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Ingen brasa för mig heller , åtminstonde ingen offentlig. Jag gillar att elda inte att stå och titta på ;-)
  Köper alltid ett gäng påskliljor i kruka såhär på våren, till glädje inom och utomhus i kruka nu och sedan flera år framöver när de planterats i trädgården

  Ha en trevlig Valborg varhelst ni firar den :), jag vet var jag skall vara iaf

  /Christina

  SvaraRadera
 3. Ha en fab Valborg nu rara vännen!! Jag får hålla mig til bloggen ett tag nu eftersom jag inte kommer in på fejjan, fniss...

  Kramisar Sofia

  SvaraRadera
 4. Så härligt det ser ut med alla påskliljorna.
  Trevlig Valborg:)

  SvaraRadera
 5. Är inne och skriver hos Tekla Maräng och där i kommentarsspalten dyker det upp en leénde och glad bild på en människa som jag sagt Hej till förut några gånger!
  Ja, varför inte göra det igen, tänker jag, det börjar ju glesna lite i bloggleden så vi får ta hand om varandra vi som hållit på ett tag, man vet aldrig vad som händer med bloggandet i framtiden!
  Ha en fin Valborgsmässohelg!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 6. Det brukar funka jättebra att stoppa ner de gamla lökarna i trädgården. Jag satt hemma och myste i värmen på Valborg medan lille gubben stod ute och sjöng med kören vid två olika brasor. Trist om det skulle börja glesna i bloggleden som annan kommentator skriver. Nu när jag har kommit igång!!!
  Kram
  Moster

  SvaraRadera
 7. God morgon!! Hoppas du hade en mysig valborg, vi var bara hemma och myste, åt gott och drack gott! Vi hörs av ! Kram C&M

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3