tisdag, augusti 17

Hej hej hej kära läsare!

Oj, det blev ett väldigt långt blogguppehåll :)

Sommaren har varit toppen på alla sätt och vis. Dotra min har fått körkort, vi är jätteglada och stolta så nu ska det lånas bil stup i kvarten :). Men vi tycker det är bra att hon kör mycket, för att få in körvanan.

Vi har varit på landet jättemycket, första sommaren i vår egen stuga har varit fantastisk. Vädret kan man inte klaga på dock hade det varit skönt om värmen hade fortsatt lite längre.

Vi har varit på vår guddotters dop som var jättefint.
Har inte badat en endaste gång, är värsta badkrukan. Som jag brukar säga: Jag badar bara utomlands om det är riktigt svettigt.

Men hörrni, visst går sommaren alldeles för fort. Vi hade många planer på en massa saker att se och göra och människor att träffa men vi hann kanske hälften? Jaja nu får vi se fram emot de kommande helgerna.

Tack till er som läser min blogg!
Kramiz Åsa

2 kommentarer:

  1. Härligt att du är tillbaka Du sprider glädje min din blogg. Vi får hoppas solen hittar tillbaka några veckor till. Kram Kicki

    SvaraRadera
  2. Vad roligt! Jag började just undra om du hade övergivit bloggandet.Det blir säkert en lång, varm höst med många soliga helger och mycket svamp i skogen.
    Kram till er
    Moster

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3