tisdag, augusti 24

Projekt klart

Om ni kommer ihåg så satte vi för ett fönster på landet förra vintern. Vi hade för mycket fönster vilket gjorde vardagsrummet väldigt svårmöblerat.Eftersom det då var så kallt så bestämde vi att vi gör klart på utsidan när det blir varmt igen.

Vi beslutade för att låta själva glasrutan vara kvar men att vi byggde in den. Maken satte för ny panel som vi målade i Falu rödfärg, precis som övriga huset.
Så här blev det på utsidan

Jag älskar när vi gjort något av alla projekt klart. Då kan man liksom gå vidare till nästa projekt för det finns ju alltid något som ska fixas :))
Kramizar till er alla <3
Åsa

4 kommentarer:

 1. men jisses vad läcker det blev med fönstret raring, me like!:-) vad duktiga ni är!!

  ha en kanondag!

  kraam sofia

  SvaraRadera
 2. Bahhhh jag vet Åsa men allt känns så lustigt. Och nu skall folk stövla in i mitt hus. Men men vi har ju själva tagit beslutet så det är ju ingen annan som har hittat på eländet hihi. Men det nya huset kommer att bli såååå bra. Smart att bygga in fönstret och sätta tv:n där heelt klart. Projekt projekt projekt dom finns jämnt. Ha det bäst vännen/ Stor kram Anne

  SvaraRadera
 3. Snyggt!! Och vad smart att spara fönstret sådär:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Hej Åsa!
  vad kul att få se hur det blir. Håller med om projekten, att det är skönt när de är klara, fast hos oss är det sällan känns det som... Till och med mina egna med gardiner och sånt stannar ofta av... hmmmm.
  Ni är så duktiga på att fixa, kanonfint!
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3