tisdag, oktober 5

En masse bullar

I helgen firade vi landet 1 år och jobbade och jobbade. Mamma och pappa kom ned på lördagen och pappa hjälpte maken att bygga på vår lilla bod som vi ska ha som kallförråd. Det går sakta framåt, alldeles för sakta om ni frågar mig men allt måste få ta sin tid, det blir iaf toppenbra. Nästa helg kanske det blir klart? Lets hoppas det, det vore skönt med ett brejk innan vi börjar med det roliga, nämligen inredning av friggeboden.
Har knappt nån ork med bloggen vet inte vad jag ska skriva liksom, vad vill ni att jag ska berätta?

Igår var det kanelbullens dag och det måste man ju ta på allvar så vi köpte färdiga bullar och jag åt två feta bullar, så idag måste jag masa mig till gymmet.

Tjingeling alla söta
Kramiz Åsa

8 kommentarer:

 1. hihihi, klart du ska köpa den bedååårande jackan!!:-) tänk vad snygga vi kommer bli:-)))

  som sagt, ikväll smäller det!!!!:-))

  kraam s.

  SvaraRadera
 2. Men så där känner jag också i perioder med bloggen och speciellt när det är mycket i livet. Känner mig hemsk som inte har ork eller tid att kommentera hos andra. Men idag har jag tid eftersom jag hade njurstensanfall inatt så jag är hemma idag;) Inget ont som inte för något... ja, hur det nu är. Jävligt ont har jag haft i alla fall och mör som bara den är jag idag. Uffe har grejat jättemycket i vår stuga. Och jag har inte sett något än... bara på bild då. Förstår att det ska bli roligt att inreda friggeboden. Vet du, Tjalle är satt på bantning sen en månad tillbaka ungefär. Ska bli jättespännande att väga honom. Jag tycker det ser ut som om han har gått ner i vikt. Själv suckar han och försöker ihärdigt putta ner osten från köksön.

  Kramis Lisa

  SvaraRadera
 3. Hej, vad ni är flitiga... Här hemma känns som det inte händer nånting :(
  Bromma Blocks - here we come!
  Visst är det schysst! Har bara varit där en snabbis och blev glatt överraskad. Att det var så stoort!

  Tar gärna en lunch där, vi hörs,
  Kraaam

  SvaraRadera
 4. Här händer det saker ! Jag tycker att det är kul att se vad du gör. Du skriver på ett sätt som jag tror att många gillar :) Blogga på !!

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 5. Du var inte ensam om att äta två (stora), mådde lite illa i morse!
  :)

  SvaraRadera
 6. Åsa raring, vad ni grejar:) Vad fint det blir. Hoppas att allt är bra. Känner att jag inte hinne rmed er tjejer nu i flytt, renovering, aktivitetet osv osv:) Huset är byggt 1914... Ja herregud om 10 år kanske vi skrattar åt inredningen vi har nu eller hur? Stora kramen A

  SvaraRadera
 7. Härligt ni har det, massor att göra men det kommer bli så fint!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Här missade vi kanelbulledagen (skönt)men fick grillat vilt och annat gott i hamnen så kaloriintaget blev nog för stort i alla fall.
  Kram
  Moster

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3