onsdag, november 24

Here aj kom :)

Det trodde ni inte va?
Det har varit mycket sista tiden, har jobbat mycket så på kvällarna har jag knappt orkat öppna datorn. Denna vecka funderar jag hur jag ska pimpa huset inför advent. Kommer som vanligt inte ihåg hur jag hade det förra året så jag får kolla gamla blogginlägg, en stor fördel med bloggen när man 44 bast håller på att bli senil :). Köpte en gardin på Åhléns igår och trodde som vanligt att jag kunde lita på mitt ögonmått. Ni som varit med här vet att det ska Åsa inte tro. Mycket riktigt, trodde att det skulle räcka med gardin som var 120 bred när jag kom hem såg jag att det saknades 20 cm. Så idag blir det att jaga gardin kan ge mig sjutton på att just 140 bred är slut i hela staaaaan.


Min adventsljusstake i år, siffror från Hemtex och porslinshjärtan från Galina. I år kommer jag att tända ett ljus i taget trots att jag tycker det är snyggare att tända alla fyra samtidigt. Allt för friden i huset, blev ett jäkla liv förra året på resterande familjemedlemmar :)
Idag ska Zebbe 7 år (zebbeskamp.bloggplatsen.se) firas, hurra hurra för han idag.
Puss kram hela dan
Åsa

2 kommentarer:

  1. Helt underbart med galna ögonmått. Fast jag vet att Du alltid fiar det i slutändan. Kram Kicki

    SvaraRadera
  2. Men du har ju börjat adventat Åsa. Kanonfin adventsstake. Jobbigt det där med ögonmåttet. Men det är ju inte första gången. Du kanske helt enkelt ska ge upp idén med att inte mäta:)

    Kramis Lisa

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3