lördag, oktober 8

Fårskinn från Sigsarve gård

I somras när vi var på Gotland så letade vi efter det perfekta fårskinnet, det skulle ha den rätta gråa färgen och vara väldigt krulligt.
På Sigsarve gård vid Alskog fick vi väldigt bra service av en ung charmig kille. Det var det dyraste skinnet vi sett men det var oxå helt som vi tänkt oss. Den unge mannen övertalade oss att det var väldigt fint så vi betalade och åkte därifrån nöjda, men fattiga.


Behöver kanske inte berätta vad vi betalade, men resten av vistelsen så sprang vi på massor av fårskinn som var precis lika fina men MYCKET billigare. SÅ typiskt mig, men jag är otroligt nöjd.


Sedan dess har det legat i garderoben i väntan på ny soffa till landet. Vi blev nämligen inte av med den vi hade, jag hade nästan gett upp och var beredd att köra den till skroten men så plötsligt så var det en som kom och tittade och köpte dem.
Så i torsdags åkte vi ned till landet med ny soffa från Ikea och då äntligen fick vi ta fram det exklusiva fårskinnet, och ja det var värt väntan för det var som gjort för soffan som är en Ektorp, tyg Svanby grå.

Behöver väl inte säga att hundarna älskar att ligga på fårskinnet :)

Kram Åsa

1 kommentar:

  1. Hej!

    Vilken härlig blogg. Fårskinn är ju en favorit - såå snyggt! Jag är riktigt avundsjuk på din fina råplansvägg också. Sånt gillar vi.

    Kram Amanda

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3