fredag, maj 22

Loppis

Nu ska jag berätta en sak som jag har funderat på ett tag, typ sedan jag började blogga i december.

Jag är ingen loppis-tjej! Nej, jag har knappt varit på en loppis i hela mitt liv???
Visst är jag konstig?

Men de få gånger jag har varit på loppis så har det bara varit skitsaker i mina ögon, sånt som jag inte skulle släpa innanför vår dörr.

Bild lånad HÄR

Sedan började jag blogga och insåg att hallååå du har missat något här Åsa! Du skulle kunna fynda riktigt fina saker. Eller jag vet inte, jag kanske helt enkelt inte har öga för riktigt gamla fynd. Maken har ju under tjugo års tid släpat hem en jäkla massa gamla saker som ibland har fått komma in ett tag men ibland har jag oxå vägrat att ta emot dem.

Nu känner jag att det vore väldigt roligt att gå på loppisar i sommar och verkligen ha ett öppet sinne för att man kan hitta fynd.

Hur vet man om det är en bra loppis för jag antar att det finns bättre och sämre? Var ska jag börja liksom?

Så det återstår att se om jag kommer till några loppisar i sommar. Har iaf fått tips av Jessica om en loppis nära mina föräldrars landställe, så dit hoppas jag att vi kommer.

Idag har vi mycket fixande här hemma för snart har vi en 18-åring i huset.

Massor av kramar
Åsa

13 kommentarer:

 1. Åsa...Jag känner som du. Är definitivt ingen loppis tjej men kan ju bli hihi. Maken skulle nog få spel på mig. Men när man ser vad alla andra fyndar hem , suck...
  Kul med en 18-åring..

  Kramis Anne

  SvaraRadera
 2. Oj vilka stora barn du börjar få:-)!! Jag älskar loppisar men tyvärr så finns det inga i mina trakter, men i sommar ska vi på loppisturné med ett par vänner *fniss*. Stora Kramen Sofia

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har inte heller varit någon loppistjej men sen jag började blogga så har jag fått helt andra "glasögon" och ser potential i gamla konstiga saker! Hihi! Det är jättekul! Vi ska kanske på loppis på söndag! Kram Helena
  (Förresten, jag kan inte komma in på din blogg med expolorer, provade firefox nu och då gick det)

  SvaraRadera
 4. Hej Åsa!
  Jag är mer auktions än loppistjej men har börjat gå på en del loppisar oxå. Ibland hittar man det där lilla extra o ibland är det bara "skräp" i utbudet..gillar den där spänningen och förväntan man har innan man går in på loppisen..kanske hittar jag det där lilla extra just idag:)

  Grattis i förskott till den blivande myndige:)

  Ha en skön helg,
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Det bästa loppiset är ju det där du hittar det du vill ha ;)
  Jag tror man ska leta efter något eller ett par saker som man vet på ett ungefär hur de ska se ut, helt enkelt. Att bara åka på loppis o se ifall man hittar nåt, då ser man bara skit tror jag.
  Jag är ingen bra loppismänniska, men det jag vill ha och varit ute efter, det har jag åxå hittat rätt var det är..

  Kram på fredan
  Gissan

  SvaraRadera
 6. Vad roligt, det här inlägget hade jag kunnat skriva :) Jag känner oxå att jag missat något, eller så fattar jag helt enkelt inte grejen.. Jag ska i varje fall gå med Mia (hem och lycka) någongång när det passar. Då hoppas jag på en visning av det här med loppis.

  Jag älskar ditt badrum, det enda som är fel är att det är hemma hos dig och inte hos mig.
  Kram Ingela

  SvaraRadera
 7. Hoppas du kommer iväg till Högeråns loppis och att du hittar nå´t fint!
  Vilket härligt badrum ni har - avis på ert mysiga bubbelbad...
  Idag har jag å barnen varit i Trosa och myst lite, och sen hos mamma&pappa i stugan. Shoppade lite, ska visa på bloggen imorgon!

  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera
 8. Hej Åsa
  I sommar (11 juli) ska jag ordna en jätteloppis i Böda hamn. Ska försöka övertala alla grannar att hyra bord och sälja. Här finns det många fynd gömda i uthus och på vindar.Risken är stor att man kommer hem med mera än vad man sålde av.
  Moster

  SvaraRadera
 9. Äh, det är väl inget konstigt. Jag kunde heller inte köpa på loppisar förut. Nu är det väl mer att jag kan tänka mig det men jag köper aldrig något. Sen tror jag att det beror på vilka loppisar man har varit på, en del är verkligen bara skit och även om något är fint så skulle jag aldrig dra hem något som är sprucket eller skadat. Auktion däremot tycker jag är jättekul och där får jag mycket köpt också. Jag ska också göra ett loppisförsök.

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 10. Jag med har börjat gå på loppis sedan jag började blogga.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 11. Hej, Åsa!
  Du det gick inte kommentera ditt senaste inlägg. Eller så är det jag. Hur som helst så har du en överraskning hos mig. Bara för dig Åsa, bara för dig..;)

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 12. Som sagt det går inte att kommentera på ditt senaste inlägg. Hoppas att du har haft en bra dag Ikea köpa nytt tjejen hihi.

  Kram Anne

  SvaraRadera
 13. Då har du ju något att se fram emot :-)
  Inte för att man alltid hittar något man skulle vilja ha utan även för att faschineras av allt människor har att sälja :-O
  Lördagens Loppis utanför Trosa var just ett exempel på det senare. Föregående år var det mycket intressantare de två gångerna jag var där. Föredrar "engångs" lopppisar framför de stationära och någon gång brukar jag själv sälja lite diverse, rätt kul faktiskt

  /Christina

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3