lördag, maj 30

Bu eller Bä?

Kul att så många gillade min nya header. Kan säga att efter att ha tjatat på sonen om hjälp ett antal veckor så gjorde jag om den på mitt sätt. Han hjälpte mig bara pyttelite. Mina barn gillar inte färgen på min blogg, så nu undrar jag vad ni tycker. Själv blir jag glad av den här färgen och det var min mening när jag började blogga, att man ska bli glad av min blogg. Tell me är ni söta, jag tål att höra sanningen bu eller bä?
I morse tog jag min andra golflektion, insåg till slut att det var det enda rätta så nu får ni hålla tummarna att jag blir bättre :-)))). Han sa att jag skulle sluta att tänka att det var VM varje gång jag spelade på golfbanan.
Hmmmm, undrar hur det ska gå till, jag vill ju vara bäst liksom.

Här i Stockholm har vi haft sommar idag och jag har legat på studsmattan och solat, det är studsmattan väldigt bra till.

Imorgon händer något som jag aldrig har varit med om. Min svåger ska prästvigas, jajamensan här får vi en alldeles egen präst till familjen. Gratis bikt när man vill liksom. Det kan ju behövas. Nej men visst tycker jag att han är otroligt duktig som har klarat det, för det är ingen enkel utbildning.

Så imorgon kl 09.00 drar vi till Storkyrkan (Gamla Stan) och får lite kyrka i oss i ca två timmar (sonen kommer inte kunna att sitta still så länge), efter det blir det lunchmottagning på Nobelmuséet.
Ska bli jättekul, hoppas man hinner få lite sol på sig oxå.

Så vi hörs imorgon om jag hinner kära vänner.
Kram Kram
Åsa

11 kommentarer:

 1. Oj, vad kul med prästvigning (inbillar jag mig i varje fall)..

  Du jag är (var) likadan när jag spelade golf ;) Jag trodde det skulle vara som på tv *skrattar* sen kom jag på att om jag var såå bra så hade ju jag oxå varit på tv:n. Jag blev skitsur om jag inte kunde slå in PÅ green, vilket aldrig inträffade. Tänk dig dom trevliga mysiga stunderna jag och min man har haft ;) Ett under att han har gift sig med mig. Lycka till med lektionerna..

  Jag gillar färgen på din blogg. Jag blir glad. Jag gillar mer än bara färgen ju i för sig ;)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Banneren är jättefin. Hm färgen, rosa är fint Åsa men jag skulle nog välja vit. Jag är van mig vid din och jag tycker den är fin. Kan du inte bara testa så får du se?? Trevligt med egen präst inte fel hihi. Hoppas att ni får en trevlig pingst.
  Kramis A

  SvaraRadera
 3. Hej! Vad kul att du har en lista med favvobutiker i Stockholm, ska nog ta och plöja igenom den någon helg!(= Vita hem i Sickla är en favorit här också! Turquoise, är det den vid mäster samuelsgatan? Jag blir glad av den rosa färgen! Tycker rosa är jättefint, jag tycker du ska behålla det! Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Hej Åsa!
  Vad spännande att få en präst i familjen! Själv har jag en svåger som är psykolog (och militär) och det tyckte jag var lite spännande i början när han o syrran träffades! Nu tänker jag inte så mycket på det, han är bara Lars liksom:)

  Jag gillar färgen på din blogg, lila är du!!
  Tycker inte du ska byta:)

  Ha en jättebra söndag,
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Hej !
  Färgen är ovanlig, men jag tycker att det passar bra . Det är din blogg och du ska bli glad. Det blir jag också :)
  Roligt att få vara med om något ovanligt, en prästvigning lär jag nog inte hamna på i första taget. Hoppas att det blir en trevlig dag.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Såhär är det Åsa! Din blogg SKA vara lila, det är du känns det som, hihi. Nä jag tycker inte du ska byta färg:-)Ha en fin Mors Dag nu! Kram Sofia

  SvaraRadera
 7. Just nu är lilla gubben och sjunger i kyrkan. Skönt så länge man kan gå dit på egen hand om man känner behov av det. Värre den dagen man blir ditburen!! Syrenlila är vackert men det är syrenvitt också! Alla ljusa pastellfärger är vackra så ta det du känner för.
  Kram
  Moster

  SvaraRadera
 8. BÄ...jag gillar både nya headern och bakgrundsfärgen verkligen en blogg att bli glad av bara att titta in!
  Hoppas att dina golflektioner blir bra.
  Vilken utbildning att bli präst, det har tagit många år det. Hoppas att det var trevligt.
  Kram:)

  SvaraRadera
 9. Hej min käraste svägerska!
  Kul med golflektioner!
  Hoppas dagen idag blev lyckad också, spännande med prästvigning.
  Det ska bli roligt att träffas på onsdag! Vad önskar hon sig?
  Kram Anna

  SvaraRadera
 10. Hej Åsa,
  hur går det med svingen?
  Fin fin header, och jag tycker du ska ha kvar färgen, har vant mig vid att det är din sida liksom ;)

  Spännande med en präst i familjen, tänk på att inte svära bara :)

  Må bäst,
  kram
  Jessica

  SvaraRadera
 11. Banneren är super fin, den känns verkligen så sommrig. Ja färgen, den passar verkligen med bannern och rosa är en ljuv färg men jag skulle nog kanske ändå välja vit, men det är ju bara en liten smaksak. Hoppas ni fick en trevlig pingsthelg! KRAM Petra

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3