måndag, oktober 12

Tjejhelg

Halloj!
Jag och min dotter har haft en helt underbar helg på landet. Vi kom dit på fredag eftermiddag, myste och pratade åt en jättegodmiddag i stugan och eldade i spisen.
På lördagen hade vi bokat in nagelförlängning båda två så hela förmiddagen gick till det, tyvärr blev vi inte så nöjda så vi får väl se hur länge det håller. Sedan strosade vi i Trosa och fikade på Kutter Konfekt där de tillverkar egen marsipan och choklad, Väl värt ett besök om ni är i Trosa. Kvällen avslutade vi på Rhodos dvs restaurang Rhodos där de serverar grekisk mat.
På söndagen väntade en dag på Trosa Stadshotells SPA, vi hade bokat varsin aromamassage. Innan bastade vi och dottern fick tid över till bubbelpoolen. Jätteskönt, vi var väldigt nöjda när vi gick därifrån.
Jag är så himla glad över att vi tog oss den här helgen tillsammans så att vi fick tid bara för varandra, annars går ju livet i hundratio hela tiden.

Hoppas ni får en strålande dag.
Kramiz
Åsa

6 kommentarer:

  1. Åh, vilken härligt underbar helg! Tillsammans med dottern också. Helt perfekt!!

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig och mysig helg ni verkar ha haft. Skönt för er..

    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Hej !
    Sååå mysigt det låter ! Det där borde alla unna sig ibland, med dotter eller annars annat trevligt sällskap (i brist på döttrar, menar jag :))

    Ha en till underbar dag

    Kram
    Anci

    SvaraRadera
  4. Hej Åsa!
    Vilken härlig helg ni haft tillsammans du o dottern:)

    Ha en trevlig vecka!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  5. Hej gums! Åh vad härligt det låter, det där måste jag och Julia ta efter nångång! Hon börjar ju bli så stor nu med kommer ändå alltid vara mammas lilla dotter, hihi. Kul att du vill vara med och tävla hos mig, kramen på dig!

    SvaraRadera
  6. Hej! Förstår att du haft en härlig helg tillsammans med dottern.
    Önskar dej en fortsatt skön vecka.
    Kramar till dej.
    Birgitta

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3