måndag, november 9

Svammel

Hemma igen och sjuk. Ont i halsen, ont i huvudet, ont i kroppen men jag kan andas så jag tror inte det är svininfluensan. Troligen en vanlig förkylning, hoppas det inte blir långvarigt.

Så idag tänker jag inte göra ett skit men jag känner att jag klarar av ett litet inlägg. Visst är det typiskt (iaf för mig) när man känner sig stark och har kommit igång med träning så kommer det alltid ett bakslag som gör att man måste börja om från början. Har ni samma problem? Vem vill mig nåt illa liksom?


Övervåningen på landet blev nästan klart förutom lite smådetaljer, min käre far och bästa maken var så duktiga så vi kunde t.o.m ställa upp en byrå. Jag lovade ju att jag skulle visa er en bild men jag är ju senil så jag glömde fota den här gången oxå, SOLLY.

Nej nu måste jag vila så att jag blir frisk som en nötkärna igen.

Kram Kram
Åsa

PS. Dottern sa till mig igår: Mamma nu börjar ju du bli lika senil som pappa? Jaha sa jag, nu vet du vad du har att brås på :) två senila föräldrar i fyrtioårsåldern.

14 kommentarer:

 1. Hej Senil-Åsa;)

  Vad tråkigt att du blivit sjuk:(

  Krya på dig Vännen!!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Jaha ja! Typiskt! Senil, säger du... Ja, så kan man faktiskt känna ibland. Det blir liksom för mycket i huvudet.
  Krya på dig nu!

  kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Stackare.... hoppas det känns bättre snart.
  Ta hand om dig nu vännen.
  Kram Lina

  SvaraRadera
 4. Men, har du blivit sjuk ? Du får krya på dig och skynda dig att bli frisk igen. Hoppas att du känner dig bättre redan i morgon.

  En pigga-på-dig kram
  från Anci

  SvaraRadera
 5. Ja det är verkligen typiskt. Just som allt funkar som bäst med träningen så blir man ALLTID sjuk. Kanske bra då att det går lite halv bra bara för mig nu...;P
  Krya på dig och hoppas det inte är knorrsjukan. Du skulle nog inte passa i tryne....
  Kramen

  SvaraRadera
 6. Hej hej.

  Stackare,hoppas du blir bra snart igen då. Jo, men det är så typiskt, när allt börjar gå bra och man verkligen känner att man kommit igång, då går man och blir sjuk eller bryter benet, haha.

  Stoor krya på dig kram. Camilla

  SvaraRadera
 7. Men stackare.. Ja det är typiskt.. Någon vill en verkligen illa känns det som.. Men du kommer igen.. absolut...

  Spännande med landet.. Nästa gång får du inte glömma att ta kort.. :) Säger jag som alltid glömmer att ta kort på saker... hahahah

  Kram och krya på dej // Maria

  SvaraRadera
 8. Hoppas att du kryar på dig fortare en kvickt.
  Vad skönt att ni har fixat på övervåningen så den blir klar snart.
  Du har en award att hämta hos mig om du vill.
  Kramar Marie:)

  SvaraRadera
 9. Krya på dig vännen! Usch, peppar peppar, är livrädd för att bli sjuker nu efter all skrämselpropaganda;-) Jamen du, man behöver inte vara 40 för att vara senil *fniss*!! Kramelikram Sofia

  SvaraRadera
 10. Nej vad typiskt. Så där tycker jag att det är för mig med.. sen tar det ju lång tid att komma igång med träningen igen!
  Vad kul med ert sommarställe. Verkar så mysigt.
  Jag vet att jag inte har kommenterat på ett tag men jag hänger med liiite i varje fall ;)

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 11. Åhh inget kul att vara sjuk vännen. Hoppas att du kryar på dig snabbt. OBS jag är också senil, tror att det blir så faktiskt när man har passerat "27" eller vad var det hihi...
  Krya krya på dig/ A

  SvaraRadera
 12. Här kommer en liten kryapådig-hälsning från mig!
  Kram Sabina

  SvaraRadera
 13. Vad tråkigt att du har blivit sjuk! Här har jag sjukt barn idag,en lagom sjuk tjej, så det var bara att vara hemma, ganska skönt kan jag tycka, vara hemma och mysa.

  Det där med senil, hi,hi...jag som utbränd har lagt bort allt minne och kommit till en gräns där jag accepterar när jag glömmer och får säga till folk att påminna mig om saker om jag inte har almanackan framme så att jag kan skreva upp saker direkt.

  Krya på dig!
  kram L-L

  SvaraRadera
 14. Åh, KRYA på dig, vännen
  kram Lallis

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3