måndag, maj 24

Uppdate från mig

Hej igen alla snyggingar!

Studentskivan var jättetrevlig och jag slapp ställa mig på bordet, pust.
I torsdags åkte jag med min kära väninna till landet för en liten tjejsemester. Vi hade det så mysigt, shoppade, åt god mat, tjattrade, promenerade samt att vi hade en väldig tur med vädret. Åkte hem i lördags för att förbereda kalas till söndagen för dottern som fyller 19 år denna vecka. Släktingarna och vännerna fick tyvärr sitta inne för det ösregnade men det gick bra det med. Idag ska jag ta mig in till staden för att hitta födelsedagspresenter till den unga damen samt att vi måste bestämma vad vi ska ha för mat till hennes student veckan efter. Vi kommer att beställa en del catering och göra en del själva. Så om ni tycker jag är väldigt frånvarande här så finns det sina förklaringar.

Tack för fina kommentarer jag blir superlycklig när jag läser dem.
De här fina presenterna hade min väninna med sig till mig på landet, helt underbara saker tycker jag. Den första bilden är en lavendelkudde 5 x 5 cm som kan placeras i linneförrådet, två frottéhanddukar från Lexington, en lyxig tvål som luktar underbart, gissa om jag blev glad :)
Må så gott alla raringar!
Kram Åsa

4 kommentarer:

 1. Åh va lyxigt med lavendel o doftagotttvål, Snälla väninnan ;o) Jag blir lika glad varje gång jag ser att du uppdaterat! :o)
  kram

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa!
  Vilka fina presenter du fick av din väninna! Lexington är aldrig fel:)

  Ja, det låter som du har lite att stå i den närmste tiden!

  Ha det bra,
  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Låter som ni hade en riktigt härlig helg:) Kul med så fina gåvor också. Såg din underbara bukett med lövkojor:) Love them! Brukar så ibland men de blir ofta så hemskt taniga...
  Kul med studentskicor. Inte heller någon tradition som vi har här uppe. Blir bara liten bjudning på studenten för de som är lediga. Å´på kvällen är det en stor fest för studenter som dotra köpt biljett till. Ni verkar ha mycket roligare traditioner söderut:)
  Ha det så gott och ta det lite lungt i allt stök framöver.
  Kramar Bibbi

  SvaraRadera
 4. Vilka fina presenter!Har gratulerat dottern via Facebook (tror jag). Känner mig inte så hemma där.Gubben är förkyld och jag börjar känna något skumt i halsen. Stressa inte för mycket nu.
  Kram
  Moster

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3