torsdag, november 3

Look alike :)

Ja ha ja, vad har hänt sedan sist?
I oktober fyller många av våra närmsta år så det har varit ett väldigt firande och det är ju alltid trevligt. Det blev ju så då att vi inte har varit på landet så mkt. Känns konstigt hemma när ingen av barnen är här men det är väl bara att vänja sig.

Mingla har väldigt mkt päls men hennes lugg har inte velat växa så snabbt, så man kan väl säga att hon ser lite lätt vild ut med en massa hår i ansiktet. De senaste dagarna har jag dock lyckats få upp en liten tofs men inte allt hår.Helt plötsligt såg jag vem hon är lik?Lånad bild på nätet.
Ser ni? Hon är väldigt lik Zlatan, särskilt när han har tofs. Zlatan ser lika vildvuxen ut på huvudet. Eller är det så att Zlatan ser ut som en terrier? Tror ni att han är rumsren? :)

Mingla är iaf väldigt mkt sötare, så nu väntar vi på att hennes lugg ska växa lite till.

I helgen gick vi på skogspromenad med hundarna och Mingla fick gå lös för första gången.Vi blev glatt överraskade över hur bra hon följde oss hela tiden, hon höll koll på oss.Jätteroligt och vi har märkt att hon är väldigt lättlärd. Förutom då att hon gladeligen kissar och bajsar inne utan att skämmas men men, det kommer säkert det med så småningom.

Kramen
Åsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3