onsdag, mars 18

Tandis

I morse var jag hos min trevliga tandläkare för den årliga kontrollen. Han sa: Hur mycket jag än vill så hittar jag inget som jag skulle kunna göra med dina tänder. Hahaha, mycket bra tycker jag. När jag började gå där för ca 17 år sedan så hade jag tandläkarskräck. Nu känner jag mig lugn inför just att de ska fixa med tänderna, får alltid bedövning. Nu har jag fått en annan skräck, nämligen tandläkarstolen, min tandläkare har en förmåga att sänka stolen med huvudändan så himla långt ner. Sakta, sakta känns det som jag glider ner, paniken växer, ser mig själv ramla ur stolen med huvudet ner i golvet och bruten nacke.
Påtalade detta en gång för tandläkaren han skrattade och sa att hitills är det ingen som har ramlat ur stolen och är det så att jag skulle göra det så lovade han att ta emot mig. Och fortfarande sänker han stolen lika långt ner och jag ger mig sjutton på att han gör det för att jäklas med mig :-))))

Kramiz från ett soligt Stockholm
Åsa

9 kommentarer:

 1. Hej Åsa,
  är på jobbet.
  Känner igen det där, varför ska man ligga i neförsbacke?? Det gör ju att man känner sig ännu mer hjälplös! Tur att du slapp åtgärda nåt.
  Ha en fortsatt skön dag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Åhhh vilken tur du hade då!!;)
  Kram vännen!

  SvaraRadera
 3. Hej Åsa!
  Att gå till tandis är mindre kul..vad bra att du har så bra tänder att du slipper sitta i den där stolen alltför länge!

  Ja, imorgon är det auktion igen, de brukar hållas varannan vecka o vi tycker det är så kul så vi brukar åka dit varenda gång:)

  Ha en bra dag,
  kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Halloj! Ja men visst är det ju en helt underbats solig dag idag! Pratade med kollegorna i Sthlm som bekräftade sol även där! =)
  Usch ja tandläkarn är inget skoj alls att gå till, skönt att det gick bra för dig idag! ska dit på tisdag...=/
  Ha de så gott
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Hahaha jag jobbar som tandsköterska och det är MÅNGA som säger som du när dom åker ner!
  Vi har så dålig arbetsställning om dagarna och med patienten i den positionen är det bäst för oss men man kan ju gå halva vägen var.
  Skönt att det inte blev något återbesök för dig!
  Börjar jobba om en vecka!Slut på mammaledigheten! Vart tog tiden vägen?
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 6. Alltså, jag går hellre till tandläkaren än gynekologen... Faktiskt! :))

  Ha en skön kväll.

  Kram Gissan

  SvaraRadera
 7. Du Åsa...Tandläkaren är inte min vän, inte tandhygienisten heller...Dom ser pengar i mig. Har haft så mycket problem sista åren. Nu håller jag på med min rotfyllning som jag tappade fredagen den 13:e= 5300:-, jättekul. Föder hellre barn än går dit.

  Kram Anne

  SvaraRadera
 8. Jag håller med dig om det där med tandläkarstolen. Det känns som att man blir så jäkla hjälplös och som man förlorar kontrollen helt. Inte nog med att de ska in i munnen och gräva man ska hänga upp och ner också!

  Kram lisa

  SvaraRadera
 9. Vilken kul blogg du har! tandläkar´n var en skräck för mej tills jag hittade min underbare i falun. Han är mild:) o snäll. Det behöver jag, annars är jag på väg genom stolen...hu
  kram irene

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3