måndag, juni 1

Mors dag

Tack för era kommentarer i förra inlägget ang min bloggfärg. Delade meningar här, en del tycker jag ska bli mer vit och andra tycker jag ska fortsätta att vara lila. För mig är den här färgen lila och inte rosa, kan meddela att jag inte är någon rosa tjej. Det är ytterst sällan som jag köper någort rosa faktiskt, men lila älskar jag. Jag kör den här färgen ett tag till och rätt som det är kanske jag tröttnar och byter till vitt istället. Hoppas ni fortsätter att titta in här kära läsare.

Dagen igår var otroligt fin. Började med uppvaktning av mina 3 älskade barn, hunden inräknad. Vilken surprise? Jag fick träskorna från Calou som jag hade suktat efter, jag blev superglad. Kommer traska i dem hela sommaren tror jag. Sedan gjorde vi oss redo för en dag i Storkyrkan med prästvigning av svågern och 15 andra kandidater. Jag är inte särskilt kyrklig av mig kan jag erkänna men det var en otroligt fin ceremoni trots att vi satt i kyrkan nästan 3 timmar, så gick det fort. Förstår mig inte på dessa psalmer som inte en människa kan. Varför kan de inte välja lite vanliga psalmer som alla kan sjunga med i, trygga räkan etc?
Medelhavsbuffén var supergod, maken var brödmästare och det var en väldans massa tal. Satt brevid en kvinnlig präst som var jättetrevlig men jag blev lite nervös för det känns som man måste tänka sig för så att det inte hoppar ut ett svärord, tror jag klarade mig rätt bra, puuh.

Min älskade mamma var med på ceremonin, det var ju perfekt då kunde jag fira henne med blomster.

Nu måste jag ut i solen för imorgon ska det bli dåligt väder igen har jag hört, hoppas det är fel för jag skulle inte ha något emot så här fint hela sommaren.
Kollar in hos er ikväll.

Hej svejs i lingonskogen.
Åsa

8 kommentarer:

 1. hahaha, ja, man kan bli lite nervös. Men samtidigt så är det så här: Jag respekterar dig och du respekterar mig, eller hur?! Jag brukar faktiskt umgås i en del kyrkliga kretsar ibland och hur konstigt det än kan låta så är det som att även om det halkar ur ett och annat kraftord så brukar jag få ett leende eller skratt tillbaka. Vi är alla människor och egentligen rätt lika och det som är olika är ju jättebra. Förutom alla tokiga fundamentalister i viken genre de än kan tänkas verka (vilket jag faktiskt skrivit om precis nyss;)).
  En prästvigning låter spännande, tycker jag och jag skulle gärna bevista en. Om inte annat så kan jag ju sätta sprätt på skivan efteråt!

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 2. Vad kul att det var lyckat. Jag blir oxå nervös *ler* fast nu har jag gjort bort mig så många gånger, jag svär lite nu och då.. Jag går ju på öppna förskolan i kyrkan och en massa andra aktiviteter som jag halkar in på trots att jag inte alls är troende, men jag tycker kyrkan är en fin plats. Dom kanske ser det som att dom måste rädda mig ;)

  Behåll du din färg på bloggen, alla andra är ju vit..nästan.

  Skitsnygga träskor!
  Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. Hej !
  Vad kul att du fick de fina träskorna. De är så söta.
  Du skriver väldigt bra på ett roligt sätt. Fortsätt så med lila eller vit bakgrundsfärg :) Färgen har väl inte så stor betydelse....

  Kram

  SvaraRadera
 4. Halloj! Superfina trädojjor...fick oxå skor i mors dagspresent:-). Skönt att du kör med lila ett tag till, hihi. Kramelikram Sofia

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Visst ska din blogg vara lila. Jag älskar också lila.
  Vad stiligt det måste varit på prästvigningen. Måste varit intressant att få vara med på en sådan.
  Snygga träskor du fått.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 6. I love den lila färgen:)
  Vad kul det måste ha varit att vara med på prästvigningen. Och trällorna - kalajsfina:)
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Så fina träskor du fick!!
  Det är kul med lite färg.
  Det piggar upp :)
  Jag kan nästan känna doften av syrenen i headern.Ljuvligt!!
  Ha en fin vecka!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Tycker du skall vara lila!! Det är fint.
  Snygga träskor du fick.
  Min son har en kompis vars pappa är pastor, svär alltid när jag pratar med honom, varför gör man så...

  ha det bra, kram Camilla.

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3