lördag, maj 16

Hundar

Igår åt vi en fantastisk måltid på Gondolen i Stockholm, absolut vackraste utsikten i hela stan. Så vill ni ha en upplevelse samtidigt som ni avnjuter fantastisk god mat och mycket bra service så tycker jag att ni ska gå på Gondolen. Man kan oxå gå dit och ta en drink i baren, då får man oxå den fantastiska utsikten på köpet.

Idag har inhandlats växter för att pimpa altanen, var på Lantliv och trädgård där de sålde ut växterna med 10% rabatt. I förmiddags kom lilla Wille hit, för hela hans familj är bortrest över helgen.
På eftermiddagen tog vi oss till Betongvillan för att beundra släktens nykomling, nämligen den fyrbenta Frille. Han var helt bedårande, så söööööt att jag gärna hade tagit med honom hem. Frille är 11 veckor.
Kusin vitamin med familj bjöd på fika och det är alltid så mysigt att träffa hela hennes fina familj. På kvällen grillade vi god mat och maken ska nu envist titta på eurovision song contest. Bra tycker jag, för då kan jag uppdatera mig på era bloggar och läsa vad ni har gjort idag kära bloggisar.

Kram Kram
Åsa

9 kommentarer:

  1. Vilka snygga utemöbler du verkar ha!:-) Och vilken sööt fyrbent sak oxå, hihi. Är oxå lite trött på schlagern, man har sett det förr om man säger så... Må gott, Kramis Sofia

    SvaraRadera
  2. Hej vännen,
    Mmm låter mysigt med Gondolen middag!
    Finfina blommor! Jag hade ett par liknande påsar med mig hem från samma ställe... :)
    Å ett par fina vita Calou *tjoho*
    Så mysig butik å sen var på Galina (vid Ängby Torg) - mycket fint å en jättetrevlig tjej som jobbade där!
    Men vilka godingar du omger dig med i helgen, vad avundsjuk jag blir! Så söta!!

    Kram
    Jessica

    SvaraRadera
  3. Åh vilka goa vovvar...Men valp, näe inte igen när man har fått ordning på sin hund. Kommer ihåg att jag hade hjärtklappning dagtid dom första 2 veckorna när Millie var valp. Jobbade heltid och figk gå ut mitt i natten och kissa. Tur att det var sommar och skapligt varmt.
    Fina ord din kusin skriver om dig...

    Kramis Anne

    SvaraRadera
  4. Verkligen riktigt fina godingar du har omkring dej. Förstår om de tar all din tid i helgen. Det är alltid så roligt med djur omkring sej. Nu fick du väl tag i massor av växter när det var rabatt på dem. Hoppas du får en skön helg.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  5. Åh, både fina blommor och söta hundar idag !
    Ha en skön söndag ! Ska du plantera blommorna i dag ?

    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej Åsa!
    Vilken mysig altan du har o jättefina blommor du köpt!!
    Hundarna är ju bedårande söta!!

    Ha en jätteskön söndag vännen,

    Kraamis Jenny

    SvaraRadera
  7. Åååhhh, Frille är underbar! Jag älskar hundar, i synnerhet då valpar givetvis... Vi väntar oxå tillökning i familjen (på hundfronten alltså!)

    Hoppas du haft en mysig helg, och njuter av vårsol!

    Kramar Kerstin

    SvaraRadera
  8. Å vilken söt liten vovve! Jag kan inte annat än instämma, Gondolen är superbra, ett av mina favoritställen faktiskt!!! Ha en fortsatt mysig söndag! Kram Helena

    SvaraRadera
  9. Vilken söt valp -de är verkligen oemotståndliga de små! <3

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3