fredag, november 6

Freeeeedag igen

Halloj
Igår fick jag ny frisyr, betydligt kortare och de gråa hårstråna är väck för en stund. Min dotter är en mycket bra frisörska för jag är inte lätt att ha att göra med i frisörstolen :) Jag är nämligen gräsligt håröm så jag sitter inte direkt still. Hon blir så arg och då säger jag att det är väl jättebra att hon får träna på mig för tänk om det kommer en annan kund som är håröm, då kan hon ju inte bli arg hihihi. Ni kanske tycker jag är löjlig, det är väl bara att bita ihop men jag lovar er, det gör skitont. Jag har väl ovanligt öm hud på huvudet vad vet jag? Min förra frissa gav mig tipset att ta värktabletter en timme innan, det hjälpte sådär kan jag säga.
Nog om detta, fin blev jag och när jag klev utanför salongen så ösregnade det och jag såg ut som en dränkt katt när jag kom hem.
Smög förbi en mycket trevlig butik som heter Ambiance och där hittade jag något som jag letat efter hur länge som helst, iaf en månad. Imorgon får ni se vad det var jag hittade.

Ha den bästa fredagen ever!
Kram Kram Kram
Åsa

7 kommentarer:

  1. Skönt att fixa till håret.
    Spännande att se vad du shoppat.
    Önskar dig en mysig fredag med.
    kram Lina

    SvaraRadera
  2. Inga bildbevis på att de grå är väck;P?

    Tycker rent synd om dig som är så håröm. Själv gillar jag när de sliter lite för jag har psoriasis i hårbotten vilket innebär en djurisk klåda...

    Blir spännande att titta på fyndet sen;)
    Njut av fredagen!
    Kramen

    SvaraRadera
  3. Fredagsmys önskar jag er
    En brasa i kaminen och massor med ljus kanske :-)

    /Christina

    SvaraRadera
  4. Hej !
    Kan vi inte få se hur fin du blev ;) Stackars dig som är så håröm.
    Jag blir jättenyfiken på att se vad du köpt. Vad kan det vara ???

    Ha en helt underbar fredag & helg du med

    Kram
    Anci

    SvaraRadera
  5. Kul att få se vad du shopat...är nyfiken på frisyren oxå, vad skönt att ha en dotter somkan fixa håret:)
    Kram Helena

    SvaraRadera
  6. Du har det bra du... med en dotter som är hårfrisörska. Men jag känner igen det där med att bli arg när mammor håller på att sjåpa sig. När jag gör slingor på min mamma så låter hon som att jag håller på att stycka henne levande eller något. Så jag brukar våldhålla huvudet på henne och sen kör jag in virknålen det fortaste jag kan och hon skriker rakt ut.
    - Sitt still! brukar jag väsa och hon brukar svara att det är tur att jag inte har något vårdande yrke för då skulle jag förmodligen ta ihjäl folk på löpande band. Fast sen när vi är klar så brukar hon vara så nöjd med resultatet så hon återkommer till slaktar-Lisa gång efter gång efter gång.;)

    Kramis Lisa

    SvaraRadera
  7. Du blev bergis skitsnygg i nya håret...du får ju för sjuttsingen visa det..!
    Skön lördag till dig
    Kram Gissan

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3