onsdag, februari 10

Hjälp, jag har ett I-landsproblem

Kära ni som läser min blogg, är det någon som vet hur/om man kan städa i etikettspalten? Jag ser nu att jag hej vilt har valt en massa etiketter, och nu efter alla inlägg är det ju inte så lätt att hitta precis för jag har för många etiketter.
Så please help me?

Trevlig kväll!
Åsa

9 kommentarer:

 1. Ja jag var ju inte rätt person att svara först då jag ju inte vet, fniss...

  Hoppas nån annan kan hjälpa dig raring!:-)

  Kramkram Sofia

  SvaraRadera
 2. Hm i layouten? Där borde du väl kunna städa bort? Eller?? Säger som Sofia, är nog inte rätt person. Jag har ett ställe här som säljer dom med kryss på. Tänkte om jag skulle köpa men då kostar ju frakten, bara en tanke om du jättegärna vill ha.

  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 3. Säg bara till, det blir ju frakt hur du än gör/ Kram Anne

  SvaraRadera
 4. Hej vännen,
  ni är lite som PippiLångstrump du och maken när ni dukar på stolarna. Sover du med fötterna på kudden också :)

  Vilka fina snögångar ni gjort till Stella. Gulligt att ni tänkt på henne i all snö!

  Ang. etiketterna, hm det enda sättet som jag har gjort det på är att i "etikettslistan" klicka på den etiketten som jag vill ta bort, och så ändrade jag etikett på varje inlägg. Ett riktigt slit men man kan ju ta en etikett om dagen :)

  Nu ska jag återgå till mina siffror, snark :(

  Må gott
  kram
  Jessica

  SvaraRadera
 5. Jaså etikettsspalten! Gud, vad jag fick fundera för att räkna ut vart den låg. Jag tänkte: Hmm är det något med rören i badrummen. Men så! Se där! Än fungerar ett par, tre stycken hjärnceller. Jaså, etikettsspalten! ja, den behöver jag också städa. För jag har väl typ 2000 inlägg som går under etiketten vardagligheter.

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Jag har också suttit och klurat på det där. Jag skulle vilja samla allt jag skrev igår under en mapp och döpa den til typ 2009. Sen börja på en ny för 2010 med nya ettiketter. Har tyvärr inte kommit på något sätt att lösa det på... tänkte googla lite på lösningar.. Annars är det tyvärr bara att sitta och städa etikett och inlägg i många dagar... suck

  Lycka till

  Kram från Kusinen

  SvaraRadera
 7. Sorry, jag menade ju inte allt jag skrev igår..!!!! hahahah suck är nog lite trött.. Menade förstås allt jag skrev förra året.. hahahha

  Kram igen

  SvaraRadera
 8. Hej !
  Jag kan inte svara på frågan tyvärr, men jag kommenterar ändå :)

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 9. Om inte nån fiffikus kan föreslå ett enklare sätt så skulle jag säga att via inlägg/redigera inlägg/etiketterna i spalten och där ändra en åt gången.
  Lycka till! :)
  Kram S.

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3