torsdag, februari 11

Myndig

Tack för hjälpen med mitt I-landsproblem. Kom fram till efter era svar, att det är lika jobbigt som att jaga dammråttor som att städa i etikettspalten. Men men en vacker dag kanske jag gör det.

Fick rapport från en trött, sliten, stelfrusen make i morse. Natten hade varit jobbig utan el, han fick vara eldvakt för att inte frysa ihjäl, larmet hade gått flera gånger. Han är troligen inte så poppis hos grannarna just nu :). Dessutom måste han åka tillbaka ikväll för att få igång elen igen.
Stackars maken. Gissa om jag är glad att jag inte följde med denna gång.

Idag för exakt 18 år sedan föddes en liten söt tjej som heter Jessica. Hennes föräldrar ville att jag och maken skulle bli Jessicas gudföräldrar och vi blev så oerhört glada. Vi kände oss utvalda och speciella som fick den äran. Nu när jag blickar tillbaka och inser att den lilla flickan fyller 18 år idag så undrar jag vart tiden tog vägen. Den lilla flickan har idag blivit en ung ambitiös kvinna på språng ut i livet med allt vad det innebär och vi hoppas att vi får fortsätta att följa henne på färden för hon kommer alltid att ha en speciell plats i mitt och makens hjärta.

STORT GRATTIS JESSICA ♥ på MYNDIGHETSDAGEN!

Tjingeling
Åsa

3 kommentarer:

 1. Hipp hipp hurra på den stora dagen.
  Tänk vad stora de blir snabbt!!!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 2. Mmmmmm jag vet precis hur det är att var a gudmor. Min minsta guddotter blir 6 år inte klokt. Herregud, stackars maken, kallt och ursligt.Hoppas att allt är bra med dig och familjen.
  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 3. Tack Åsa helt fantastiskt va fint Du skrev. Valet var självklart jag och Thomas vet att Du och Dag alltid skulle finnas till hands om något skulle hända. Jag är alldeles varm i hjärtat. Kram Kicki

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3