onsdag, februari 17

Kan någon knocka mig?

Halloj alla rara!
Jag är helt slut efter allt målande och dålig sömn. Vad är egentligen problemet med att vara ensam i ett hus på landet och alla dörrar är låsta? Jag är iaf mörkrädd men måste släcka lamporna för annars kan jag verkligen inte somna. Men jag tänkte att om jag tvingar mig själv att vara ensam på landet så kanske jag en vacker dag vänjer mig?
När jag ska sova så spänner jag mig så förbannat och får en jäkla massa konstiga tankar som gör det stört omöjligt att sova.
Konstigt, för här är det väldigt lugnt och skönt, inga bilar som far förbi utanför, så jag borde ju bara tuppa av eftersom jag dessutom är så trött. Men, men det är bara att bita ihop.
Idag ska jag måla en sista vägg som är kvar sedan ska jag städa undan och packa in mig i bilen och åka hem till mina kära. Skönt att få komma hem, jag saknar dem.
Har glömt kameran hemma så ni får se bilder en annan gång.
Tjingeling
Åsa

8 kommentarer:

 1. Måste småle när jag läser för jag känner igen mig på pricken fast alltid när jag går ensam till sängs på kvällen. Allt går hyffsat o är under kontroll tills jag ska lägga mig i sängen o sova. :o)
  Det går inte....
  Ser fram emot bilderna
  kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du sover riktigt gott i natt !!

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 3. Hej vännen,
  kan bara säga att jag känner igen mig!
  Du är modig!

  Du sover säkert jättegott i natt, hemma med familjen.

  Må gott,
  kram
  Jessica

  SvaraRadera
 4. Åh söta vad jag känner igen mig! Men vad hjälper att man i dagsljus säger att det är lungt... Du gör det bra vännen. Det låter mycket i hus.... Jag har ju ändå alltid åtminstonde en katt i sängen...

  Blir kul att se resultat av målningen sen:)
  Sköt om dig och jag hoppas du får en ordentlig sömn i natt trots du är " i det laget;P
  Kramen

  SvaraRadera
 5. Näpp ingen semla för mig igår, är inte så förtjust i vispad grädde om man säger så.Men gärna grädde i mat. Skall bli kul att se målningen sedan. Jag är lite mörkrädd jag med, t om så att jag vänder mig om i trappan när jag har släckt för natten när maken inte är hemma. Kramkram A

  SvaraRadera
 6. Tufft av dig Åsa tycker jag. Att utsätta dig för något du är rädd för. En riktigt modig brud. Ja, jag hade förmodligen inte varit till någon större nytta för jag hade lika förmodligen kokat ihop historier om förrymda seriemördare, galna och nu snackar vi riktigt galna kvinnor, elaka människor som går igen och det ena med det andra. Fast sen brukar jag somna av ren utmattning;)

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 7. Ja, jag tycker verkligen att du varit jättemodig som sovit ensam i stugan!! Jag hade aldrig vågat, kan jag säga. Är du nöjd nu då med resultatet :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Mmmm känner igen det där, att man lätt skrämmer upp sig själv:)

  Ha en fin helg
  Kram Gunilla i Singapore

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3