måndag, februari 22

Kaos i Stockholm

Vaknade av maken som väckte mig med att det varit
-25 grader i natt och att vi inte hade varmvatten. Härligt.

Bilköerna ringlar sig sakta utanför huset. Idag har de ställt in all tunnebanetrafik som går ovan jord så jag får köra maken till jobbet och sonen till skolan på andra sidan stan. Sedan ska jag hem och jobba en stund sedan måste jag nog hämta hem dem oxå.
Dottern ska ställa ut med sitt UF företag på Älvsjö mässan och som tur är så har hennes kompis bil så de tar sig dit själva.

Hur har ni drabbats där ni bor?

Maken skulle till tandläkaren i morse vilket jag tyckte var lite konstigt så när han kom och pussade mig hej då så sa jag: Men var det inte i mars du skulle till tandläkare? Va det måste jag kolla sa maken? Sedan kom han och tackade mig för att jag var så uppmärksam. Han hade fått en tid 22 mars, så man kan säga att jag sparade 2 timmar till honom idag :))))). Tur för honom att han har mig ♥

Nu har vi fått tillbaka varmvattnet, halleluja!

Tjingeling
Åsa

7 kommentarer:

 1. Hej
  men vilken rörig måndagmorgon det blev...
  Fick skjuts av en kompis in till Hötorget å sen blev det taxi till Lidingö där jag jobbar idag. Första jobbdagen utan körkort blev väldigt bekväm för mig :)

  Bra att du kunde skjutsa familjen, de har tur som har dej! Mysigt att du fick ett sånt välkomnande när du kom från landet, men blommor å middag!

  Må gott i kylan
  kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Hihi, tur att männen har oss, oftast iaf!!;-)

  Ja nu får det räcka, blir f-n deprimerad av der här snart....vad händer!!!?

  Ha en bra dag i snökaos o kyla!!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Här har vi ca 65 cm snödjup. Inte kul!
  Ha en bra vecka.Kram Yvonne

  SvaraRadera
 4. Hej Åsa!
  Hur trött är man inte på det här eviga snöandet..suck!! Här har vi skottat o skottat hela helgen, finns snart ingenstans att göra av snön..Peter tog sig till jobbet idag men ringde och sa att han ska köpa snökedjor till bilen på vägen hem! Vår backe är nästan omöjlig att ta sig upp för, om man nu inte har en bil med fyrhjulsdrift som våra grannar högre upp varit smarta att skaffa sig:)

  Vad bra att du har koll på makens tandistider;)

  Ha en bra vecka!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Hej Åsa
  Jag tror hela landet har norrlands vinter i år.
  Här är vi ju vana med snö så nåt kaos blir det aldrig.Men vi är riktigt trötta både på kyla och snö.
  Längtar efter vår och värme.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Massor med snö här i Götet, de har tillochmed stängt en del skolor för att det är så mycket snö på taken att det finns risk att de rasar in. Annars är det huvudsakligen tågen som har stått still och övrig kollektivtrafik har blivit försenad. Otroliga snövallar på sina håll, så det finns inga parkeringar och det är nätt och jämnt att man kan mötas två bilar på vissa vägar utan att skrapa varandras lack. :( Jag längtar efter vår!!

  SvaraRadera
 7. Ja här i norr är det mesta som en vanlig vinter... Sonen som varit i Stockholm i helgen förstod inte alls vart ovädret var. En vanlig dag med lite snö tyckte han. Vi är vana med olika väder helt enkelt. Men vi längtar nog lika mycket efter våren...
  Ja, nog är det tur maken har dig;) Du är inte bara en levande almenacka, du är även en hejare på att göra vackert.
  Hoppas du får bättre väder runt dig. Jag saknar att inte vara avis på er i söder;P
  Kramen

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3