onsdag, september 15

Blondie

Måste erkänna att jag inte är så här mörk längre, jag hoppade faktiskt till av förvåning när jag såg min profilbild här på bloggen.
Nej jag är väldigt blond och har varit det ganska länge faktiskt. Den nya bilden har jag även på facebook och det är från i våras då min dotter tog studenten.
Alltså är jag mycket blondare nu, efter solens strålar i somras men jag har ingen bra bild, så denna får duga så länge. Har sparat ut håret så det är lätt att slänga upp i en hästsvans vilket jag har nästan jämnt. Men har man en dotter som är hårfrisörska så är det kul att byta färg lite då och då :).

Onsdagskraaaaaaaaaaam
Åsa

7 kommentarer:

 1. Halloj snygging!
  Jag blev så himla förvånad när jag träffade dig och du var ljushårig!
  Hade ju bara sett din profilbild och trodde du var mörk...
  Fint både och tycker jag!

  Ska vi ta en lunch nån dag? Jag ringer dig,
  kram
  Jessica

  SvaraRadera
 2. Hej ! Du är fin i både mörkt som ljust ! Men ibland är det roligt att göra något radikalt med håret. Nu ut med vovvarna en sväng.
  Ha en bra dag !
  Kram från Marie

  SvaraRadera
 3. Vilken skillnad! Jättefint, vilken lyx att ha en dotter som är frisör :)

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Hej
  jag kan välja bort reklam som jag inte vill ha på min blogg, det brukar komma ett mail med en fråga om jag accepterar reklamen.. och oftast gör jag det, men ibland tycker jag inte att jag vill och då kommer den aldrig in på bloggen.
  :)

  SvaraRadera
 5. Reagerade faktiskt när din ljusa bild ifrån studenten var på bloggen och började fundera var hon inte mörk hårig samtidigt som jag tänkte din dotter har ju precis gått ut frisör linjen.
  Snyggt både och.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 6. Hej !
  Jag tycker att bilden på dig är jättefin och du passar som blondin.

  Stor kram
  Anci

  SvaraRadera
 7. Alltså du kanske kommer ihåg vad jag skrev vem du var lik när du var mörk. Visade maken prcis bilderna och han kunde inte fatta att det var du på båda bilderna. Summarum iaf är att du är jättefin i båda färgerna. Stor kram Anne

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3