torsdag, september 23

Fina handdukar

Ibland kan man behöva lite färgklickar för att muntras upp. Jag har liksom många andra köpt handduken Fräjen i cerise-rosa från IKEA. Varje gång jag går in på vår lilla toalett så blir jag glad när jag ser handdukarna lysa emot mig. Lättroad? Jag vet. Jag har dem i färgerna turkos och mörklila oxå. Har precis lämnat vår lilla vovve till veterinären. Hon ska ta bort tandsten och då behöver de söva henne, jag får hämta henne i eftermiddag. Hon ville inte vara där kan jag säga, lilla hjärtat. Så för att skingra tankarna lite ska jag åka och svettas på gymmet. Kram till er alla.

7 kommentarer:

 1. Åh, min favvofärg! Man blir så glad av den. Önskar vi hade närmare till Ikea. Nästan 30 mil dit så man åker inte dit en tvärsväng för att shoppa lite ;-P
  Tycker du ska prova göra must av äpplerna, enkelt och djuriskt gott!
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Läste att just de handdukarna är väldigt bra!
  :)

  SvaraRadera
 3. Hej Åsa!
  Jättefina handdukar i härlig färg!

  Hoppas det gick bra för Söt-Stella hos veterinären idag!


  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Vi funderar på att lämna in vår lilla vovve för genomgång av tänder, klor och bad. Husse tog med henne in i duschen för drygt två år sedan eftersom hon var lite skitig när vi övertog henne och sedan den stunden går hon till andra änden av huset och lägger sig bakom tvättmaskinen varje gång husse går in i badrummet.Eftersom vi tycker att hon ska känna sig trygg med oss är det bättre att de får göra det som hon uppfattar som obehagligt på djurkliniken. Hoppas att det går bra för Stella.
  Kram
  Moster

  SvaraRadera
 5. Ha en bra helg.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 6. Ja man kan vara på toaletten lääänge och titta på dom fina handdukarna. Jag älskar dom där färgerna. Ska nog göra ett besök på ikea och köpa några sådana fina.
  Lilla Stella har väl blivit fin i munnen nu. Mitt lilla hjärta Ebba, Cavallier, som inte längre finns, gjorde också besök hos veterinären titt som tätt och fick sina tänder rengjorda. Dom var mycket dåliga. Berodde mycket på sina njurproblem. Din lilla vovve verkar jättegullig. Jag längtar efter att kunna skaffa mig en ny cavallier. Dom är underbara !
  Ha en fin resterande kväll.
  Kram från Marie

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Ville passa på att berätta att jag har utlyst en tävling på min blogg. En utlottning av annorlunda, färgglada, fina, kul och användbara kort för alla tillfällen. Ta gärna en titt och se ifall du vill vara med!
  Hälsningar
  /Lina

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3