torsdag, september 16

Ni är så söööta

Tack för era söta kommentarer de ger mig styrka och glädje. Visst är det kul med hår, helt fantastiskt vad en ny frisyr kan göra med en :). Min hårfärg är svensk råtta så ni förstår att man vill färga håret. Har fått arselet ur vagnen och äntligen varit på IKEA och köpt ett litet Hemnes bord till vår myshörna. Blev riktigt nöjd med resultatet och med en vit orkidée på bordet så blev det ju ännu bättre. Nu saknas något på väggen ovanför? Men jag är på G :). iDAG är ingen vanlig DAG det är min stora och lilla älsklings DAG. Kraaaam Åsa

4 kommentarer:

 1. hello sweetie!! jag har ju redan kommenterat hur fin du är på den nya bilden och det står jag fast vid, hehe...superpingla!

  kraaam på dig!

  SvaraRadera
 2. Ingen vanlig dag? Jag bläddrar nervöst i min kalender men kan inte se att jag missat någon födelsedag eller så. Du klär så bra både som ljus och mörk. När jag var mörkhårig kände jag inte igen mig själv och trivdes inte alls så det blev en engångsföreteelse.
  Kram
  Moster

  SvaraRadera
 3. Din myshörna är jättefin! Blev så bra också med det lilla bordet från Ikea bredvid och den fina orkidén på bordet. Helt i min smak.Visst är det härligt med vitt ?!
  Ha en bra resterande dag !
  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Ja! Det blev jättefint!
  Hälsa dina grabbar idag :)
  Kram Anna F

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3