måndag, juni 20

Väntans tider.....

Ja här är det en evig väntan på att få hem Stella. Bagarmossen ringde precis, de vill behålla Stella en natt till beroende på att hon har för låg temperatur och vill inte äta.

Vill inte äta? Det kan inte vara vår hund?

De försöker nu hålla henne varm med filtar och skulle kolla om hon kanske har urinvägsinfektion.


Hon är pigg när hon ska rastas men när de ska lyfta in henne i buren så blir hon tvärsur, hon vill inte vara där lilla hjärtat. Kan förstå det till fullo för vi har aldrig henne i bur och hon har aldrig varit på hunddagis el hundhotell heller så hon är väl chockad över alla lukter och ljud där.

Jag menar vår prinsessa sover i våra sängar i vanliga fall så hon undrar väl var sjutton hon hamnat och var vi har tagit vägen.

Dessutom har hon säkert ont av såret.

Jaha så väntan fortsätter och nu hoppas vi att de ringer imorgon bitti så att vi får hämta hem henne genast.När Stella kom till djursjukhuset så gjorde de kontroll av henne och då blev veterinären helt till sig, för Stella hade inget blåsljud på hjärtat vilket tyvärr är väldigt vanligt hos Cavalier King Charles Spaniel. Den här veterinären hade träffat många Cavalierer genom åren och endast stött på 2 st tidigare som var över 8 år och inte hade det här blåsljudet (som jag egentligen inte vet vad det innebär utan att det inte är bra) Så hon hoppades att vi hade tagit valpar på Stella? Men det har vi ju inte vilket kanske var synd för rasen.


Det gjorde oss iaf väldigt glada och det kändes som att har hon ett bra hjärta så kommer hon att klara opertionen bra, så det är det vi hoppas på nu och fortsätter vänta.Kram till er alla

Åsa

2 kommentarer:

 1. KLart att hon fryser när ingen sover bredvid henne.Och är man olycklig äter man inte (Åtminstone inte om man är hund).ROsen: Välj ett skott på en gren som har minst fyra par blad. Klipp av det vid grenen och klipp sedan av toppen. Ta bort alla blad utom de två översta.Fyll en kruka med 2/3delar jord och överst 1/3 sand. Stick i skottet så det når ner till jorden, vattna och knyt runt en vit plastpåse. Ställ i ett soligt fönster. Ska få rötter efter 3 veckor . Glänta då på plasten lite mer för varje dag under 8-10 dagar för att sedan ta bort den helt. Enkelt eller ur!!!
  Kram
  Moster

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa!

  Tittade in hos dig i dag och läser om lilla Stella. Hoppas att hon piggar på SIF snart och får komma hem.
  Golf någon dag ?? Du har ju en fika hos mig tillgodo och den måste vi se till att ta snart.

  Kram till dig och din familj.
  Christina L

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3