söndag, juni 19

Väntar och väntar, varför ringer de inte?

I fredags var vi på boulekväll hos våra grannar i Sthlm. Supertrevligt med massor av skratt och lekar.

På lördags eftermiddagen blev Stella dålig, hon låg i sin korg och skakade typ frossa så vi tog febern och hon hade 38,4. Ingen aning egentligen om det är högt el lågt. Hon har löpt i 4 veckor väldigt rikligt de två sista veckorna och det är inte normalt så vi trodde kanske att hon förlorat mkt blod att det var därför hon var hängig. Ringde djurakuten och de ville att vi skulle komma direkt. Efter kontroller där visade sig att hon hade livmoderinflammation och de krävs operation för att det ska bli bra. Så maken fick lämna älsklingen där och så ska de ringa när hon är opererad. Så jobbigt, vi väntar och väntar samtidigt så är vi ju oroliga.

Tänk om hon inte klarar operationen?Det är en vanlig operation för veterinären men det kan ändå inträffa komplikationer som gör att de kanske inte kan rädda hunden :(. Stella blir 9 år i oktober och hon är frisk och kry för övrigt och som tur är har hon ju även gått ned i vikt.Vi hoppas att det går bra och att vi kan hämta henne imorgon.Kram Åsa
Ps. Sjukhuset ringde och sa att operationen gått bra, nu är Stella på uppvaket och om natten funkar bra så hämtar vi henne imorgon em :). Det är väldigt tomt härhemma.

2 kommentarer:

 1. Åh, jag känner med er. Så jobbigt !
  Jag hoppas verkligen att hon snart är hemma och mår bra.

  En stor kram
  Anci

  SvaraRadera
 2. Det är den vanligaste operationen och den brukar alltid gå bra men klart att man är orolig. Chessie fick ta bort sin livmoder för ett par år sedan. Ulligare päls och lätt att bli tjock (!!!) brukar bli följden. Rosor ska kunna förökas genom att ta årsskott, ta bort de flesta bladen och stoppa i en kruka med sand och sätta en plastpåse över. Men har det blivit rötter i vasen kan man prova att plantera och vattna ordentligt i början.
  Kram
  Moster

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3