lördag, juni 6

Ledsen i ögat

Studentkalaset var jättetrevligt och studenten blev glad för skålen. Det konstiga var att mina föräldrar köpt en likadan skål fast en annan färg :))).
Men hon ville ha dem kvar iaf.

Nu känner jag mig lite ledsen i ögat för vi har precis vinkat av min dotter som är på väg till Gotland för att sommarjobba på ett café i två månader.
Hon och en kompis har fixat arbete och bostad själva vilket jag tycker är otroligt bra gjort men hur ska jag klara mig utan min lilla skrutta, inte veta vad hon gör, när hon kommer hem, hur mår hon, får hon mat, etc etc.Det här känns otroligt stoooort för mig och maken vi måste ju släppa henne nu och låta henne visa att hon klarar sig, vilket jag vet innerst inne att hon gör.

Förstår ni vilken härlig sommar de här två tjejerna kommer att få, det var ju nåt sånt här man själv skulle ha gjort när man var 18 år. Det var sorgligt när de åkte och hon var givetvis jättenervös för det började kännas nu att de ska vara borta i 2 månader.

Vi har bokat två veckor på Gotland i sommar, dit längtar jag nu så vi träffa henne ♥ .

Sveriges Nationaldag idag, känns inget särskilt idag för det är grått och kallt och jag har tankarna på annat håll men HEJA SVERIGE!

Maken överraskade mig med en fin bukett blommor igår, för att jag varit så duktig med viktnedgången. Jag blev jätteglad för den uppskattningen.

Kramizar
Åsa

13 kommentarer:

 1. Förstår dej... min är 13 och om några år skall hon ut på fredagar och lördagarna.... Bara det tycker jag är jobbigt så det förstår jag att du har tankarna på annat håll idag... Men hon får det säkert jättebra. Hoppas du får en lite bra lördag i alla fall...

  Kram Camilla.

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa! Jag förstår att det känns jobbigt att lämna dottern sådär länge, jag får panik när jag tänker på at min doter vill åka iväg på språkresa nästa sommar!! Men man måste väl 'klippa av' navelsträngen snart och inse att de börar bli stora. Din dotter kommer få det såå kul på Gotland, ett minne för livet... Sköt om dig, kramis Sofia

  SvaraRadera
 3. Snyft, jag förstår att det måste vara jättejobbigt att säga hej då till sin lilla älskling för en så lång tid! Men ni kommer ju att ses lite om ett par veckor.
  Hon är ju jätteduktig och kommer att klara det här så bra. Och hon kommer att ha så himla roligt!
  Vi ses snart!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Jag förstår helt att det känns jobbigt att vinka av dottern. Men vilken upplevelse hon kommer att få:)
  Ha en fin dag idag
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 5. Hej !
  Jag förstår din känsla. Jag försöker redan nu så smått förbereda mig på den dagen. Oj, oj. Det blir nog jobbigt, men är ju naturligt. Hoppas att de får det kul och att de får erfarenhater att ta med sig i livet.
  Du får en bukett av mig också för att du är duktig ! Det är du !! Men du får tänka dig den.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Du ska var stolt över din dotter..så himla bra gjort.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Nej, men fy! Jag sätter händerna för öronen och trallar högt samtidigt som jag blundar. Det här vill jag inte höra tralalalalala!
  Du vet ju att terapeuterna kommer att gräva guld den dagen mina barn flyttar eller reser bort. Jag måste jobba på det här. Absolut!

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 8. haha, de två tjejerna har redan haft en underbar dag med jätte mycket soool! fatta va härligt :) och jag saknar er redan massvis. chrisse hälsar också :) nu ska vi ut och upptäcka nattlivet här på gotland ;) PUUUUUSSSSS, jag älskar dig!!

  SvaraRadera
 9. Trevlig man kan jag säga....Herregud var glad att din dotter inte gjorde som jag i den åldern hihi....Jag drog till Los Angeles för ett år, har inte en aning om hur mina föräldrar kände. Men jag kan tänka mig hur du känner vännen. Men ni skall ju dit och kolla till dom och jag tror att dom kommer att klara sig galant. Ps, har inte snickrat den lådan, hittade den i garaget med makens skräp i .

  Kramis Anne

  SvaraRadera
 10. Hej vännen,
  såg att dottern redan skickat dig en hälsning, gulligt!
  Hua, jag vill inte tänka på att Julia ska åka bort i två månader. Tur att hon bara är 9 år *ler*
  Så himla bra gjort att fixa jobb och boende själva, de kommer att ha en toppen sommar. Roligt för er att komma och hälsa på också!

  Fin skål du köpte i examenspresent. Den skulle jag blivit jätteglad för :)

  Å vad du är duktig med din viktminskning - önskar att jag hade lite mer inspiration...

  Må gott,
  Kram
  Jessica

  SvaraRadera
 11. så duktig dotter du har, men jag vet hur det kan kännas när dem sticker iväg så där , men det blir säkert bra ska du se
  ha en skön kväll på dig
  kramis Jeanette

  SvaraRadera
 12. Oj, jag förstår verkligen om det kändes sorgligt. Men, som du skrev, det är viktigt att släppa taget och lite på att hon fixar detta.
  Här har inte heller vädret varit något vidare. Kallt som sjutton...

  SvaraRadera
 13. Förstår precis, hemskt när barnen ska vara borta länge.
  Kram Agnetha

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3