onsdag, september 30

Era bästa tips?

Jag såg inte så dåligt som jag trodde men synen var sämre och jag ser sämre på det ena ögat, vilket gör att ögonen får jobba hårt för att ställa in skärpan. Så då kan man ju förstå varför ögonen har kännts överansträngda. Om två veckor får jag mina nya glasögon och en fet nota :))).

Det börjar bli dags att putsa fönstrerna och det känns lite ångestladdat för mig som vill ha skinande blanka fönster (det vill väl alla). Jag lyckas alltid med nån liten rand eller fläck trots att jag gnor och gnor.
Så nu bedjar jag till er alla fina som läser min blogg, vilka är era bästa fönsterputsarknep för att få skinande blanka fönster? Jag är säker på att ni besitter stora kunskaper i detta ämne :)))

Ha en strålande dag
Kramiz Åsa

8 kommentarer:

 1. Är nog dags för glasögon här också - för mycket bloggande kanske!

  Kram Maud

  SvaraRadera
 2. Någon fönsterputs mästare är jag inte tyvärr.
  Men kikar in för att önska dig en härlig dag.
  Kram Lina

  SvaraRadera
 3. Första och enda gången vi anlitade en städerska använde hon sig av tidningspapper! Ja, jag vet låter knasigt, jag frågade tre gånger om jag verkligen förstod henne rätt. Det blev rent, men kan inte påstå att det blev renare än normalt. Fast själv lär man bli kladdig om händerna. Har ej provat. Kör med ajax och papper, alltför sällan inser jag.
  Ha en fin onsdag,

  Isabella

  SvaraRadera
 4. Well, Åsa... just putsa fönster är väl bland det enda jag inte kan göra för nacken så jag får vara nöjd med hur Uffe får till dem. Men i bland smygputsar jag ändå. Ett tips är att köpa sån där spray som bilfirmorna använder när de putsar rutorna på sina bilar. Alltså, ingen b-spray som går att köpa på macken utan åka till en bilfirma och kräva att få köpa det som står bakom kulisserna. Ett annat är gammalt och beprövat. Först tvätta med varmt vatten och bara någon droppe Yes diskmedel. Sen byta vatten spilla i lite ättikssprit och putsa. Dra med fönsterskrapa UTAN att lyfta och torka efter med tidningspapper som du har gnuggat och mjukat upp lite.
  Så där ja!

  Kramis Lisa

  SvaraRadera
 5. Har absolut ingen aning om hur man bäst tvättar fönster, här hemma så tvättas de utav våra barns smutsiga händer :) så vi har att göra nu när hösten kommer.

  http://tv4play.se/hem_och_fritid/rent_hus?videoId=1.999188&renderingdepartment=2.36356

  Här har du en instruktionsvideo hur man tvättar fönster... :) Lycka till

  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Hej,
  hmm, har inget tips att dela med mig.
  Men, jag har telefonnr till en jättebra och trevlig fönsterputsare! Han har varit här flera gånger och vi är nöjda. Han kommer förövrigt hit idag, för årets putsning!
  Sist tog han 800,-, det tycker jag är ett kap.

  Ha det gott,
  kram
  Jessica

  SvaraRadera
 7. Har heller inget tips...får springa med trasan i dagar efter putsningen och gno bort ränder som upptäcks efter hand. Så fönsterputsar ångest det känner jag till. Vilka ljuvliga färger Du valt till din blogg, man blir glad.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 8. Hej !
  Är det inte bara att putsa dem ??! :D

  Kram
  Anci

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3