onsdag, september 9

Vi mår bättre idag!

Tänk att vitamindrinken hjälper om man tar den direkt när man känner av lite halsont. Mår mycket bättre idag och sonen traskade iväg till skolan. Han kom hem med en lapp om att barnen i hans skola får ta vaccination mot svininfluensa om man vill. Det tycker jag var toppen, då är vi tre kvar som måste hitta nån som vill ge oss lite spruta mot svininfluensan.

Dagens fråga?
Är det någon skillnad på blå maskeringstejp och beige maskeringstejp? Vi ska måla våra fönster och då vill man ju ha den bästa maskeringstejpen om det finns någon bästa? Jag tycker nämligen att den beiga är superdålig, för det spelar ingen roll hur jag än gör så smiter det lite färg emellan.
Är det nån som vet så blir jag oerhört glad om ni vill hjälpa mig med detta I-landsproblem.

Hipp Hipp Hurra för min barndomsvän från övfre stockholm som blir ett år äldre idag, GRATTIS!

Kramelikramisar
Målarn

9 kommentarer:

 1. Hej! Nu var det länge sedan jag var inne här! Ska kika mer och se vad som hänt sen sist! Skönt att ni har tillfrisknat så fort! Ha en skön dag! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Hej Åsa!
  Vad skönt att ni är bättre!

  Var ihop med en målare i många år och han hade alltid den blå tejpen i fönstren:)Den är lättare att dra loss oxå tycker jag!

  Ha en bra dag,

  kramis Jenny

  SvaraRadera
 3. Ja, jag tror att det är olika färg på dem... Men för övrigt så är jag en maskeringstejpslooser. Det jag vet är att man ska dra bort tejpen så fort som möjligt när man är klar men det är väl ungefär de fakta jag sitter inne med.
  Vad skönt att ni mår bättre.

  Ha en ljuvlig dag
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Skönt att ni mår bättre!
  Tejpfrågan har jag tyvärr inget svar på..

  Kram

  SvaraRadera
 5. Nej men oj, oj,oj! Nu ska vi inte förhasta oss Åsa. jag tror att den ska sitta kvar tills man är klar alltså. Tills man är HELT klar. men i och för sig det beror väl på hur många lager man ska måla. Är det tio så kan man ju byta tejpen någon gång ibland. Du ska inte lyssna så mycket på mig bara när jag säger att du ska göra det!

  kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Halloj! Skönt att han känner sig bättre och vad bra att de börjat vaccineringen, har inte sett något om det här än..
  Undra om inte jag köpt tjep på Coop som var helt ok.? Är inte helt hundra...
  Ha de gott kram Anna

  SvaraRadera
 7. Känns som om jag har missat nåt inlägg här, har haft fullt upp och annat som har upptagit min tid. Skönt att nu känner dig piggare:-) Må gott, kraam Sofia

  SvaraRadera
 8. Hej !
  Skönt att ni mår bra ! Vi har tyvärr inte det kunnande som behövs för att svara på tejpfrågan :)

  Ha det bra !

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 9. Tack för grattiset! Jag missade vitamindrinken, så jag känner att min förkylning har accelererat. Vi från övfre hälsar att vi aldrig testat blå tejp, men det låter snyggt. Behöver nog lite hjälp från Oliver med kameran, inte kul med instruktionsböcker.Kram

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3