torsdag, september 3

Tokig

Jag håller nog på att bli tokig i huvudet för i dag när jag stod och målade så började jag fundera på att hur skönt det vore om man var en god fe, då hade det ju bara varit att vifta lite med spöet och sagt. Måla er alla plankor och så hade varit klart! Hmm, jag behöver nog semester efter den här renoveringen.

Idag är det vägdagen och det hade inte hänt något men jag är inte ledsen för det för nu har jag bestämt mig för att 65 kg ska bli min målvikt och det innebär att jag har endast 1 kg kvar att bli av med. Så får det bli, så nu ska jag bli av med 1 kg och sedan lära mig att äta för att behålla vikten så kanske jag senare tar några kilon till om jag orkar, men som det är nu så är jag riktigt nöjd med min prestation och min kropp.

Nu ska jag arbeta, kvällspasset.

Kramiz
Åsa

7 kommentarer:

 1. Inte är du tokig ! Jag tror att vi alla vill ha eller vara en fe ibland. Tänk vad snabbt en del saker skulle vara färdiga då :)
  Men då skulle nog tillfredsställelsen vara mindre också.
  Skönt att du är nöjd med vad du har gått ner. Du SKA vara nöjd. Bra gjort !!

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 2. Hej, jag tycker att ni ska ta semester från målningen redan nu. Kan väl vara härligt att ha lite målning att se fram emot i april - typ Hi Hi Kram till dig smalis.

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Att måla tar verkligen på krafterna, särskilt om det är mycket. Har målat veranda taket och entren för ett tag sen och det räckte på ett tag:-))


  Ha det så gott, Anneli...SussiLi...

  SvaraRadera
 4. Du är ju JÄTTEDUKTIG! Du har målvikten i sikte... nästa gång så är du där! Bra jobbat tjejen!
  Och målningen är skön att ha färdig sen.
  Brukar kännas bra när allt är klart och man är nöjd med sin insats.
  KRam på dig
  Gissan

  SvaraRadera
 5. Å, vilken duktig kvinna! Jag önskar att jag kunde ha bara ett kilo kvar men jag har i sommar skaffat alldeles för många pluskilon. Bra ide med målningen, tänk så många saker som skulle bli gjorda då som inte blir det när man målar. Yvonne

  SvaraRadera
 6. Hej Åsa!
  Du är jätteduktig med både vikten o målningen, I admire:)

  Ha en skön helg,

  Kramis Jenny

  SvaraRadera
 7. Nä inte är du tokig inte, det låter bara sunt.
  Vem längtar inte efter en fé ibland?!
  Kram Marie:)

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3