tisdag, september 29

Vill inte

När jag fyllde 40 år ganska nyligen :) så fick jag ett brev på posten. Nämligen dålig syn, jag fick hålla tidningen längre och längre från ögonen och nu räcker inte armarna till längre.

Har haft några billiga läsglasögon men de räcker inte heller till i styrka så idag har jag bokat tid hos en optiker. Så idag får jag domen, bläääää.
Hade brytningsfel i min ungdom och fick glasögon som jag knappt använde men när jag blev vuxen fick jag veta att brytningsfelet vuxit bort, gladast blev jag.

Vill inte ha glasögon då jag tycker de sitter i vägen, men men det är jobbigt att se suddigt och det överväger.

Hoppas ni får en fantastisk dag alla söta.
Kramizar
Åsa

9 kommentarer:

 1. Hej Vännen!
  Om det nu blir så att du behöver bära glasögon så finns det ju så många snygga bågar att välja mellan! Det är säkert en vanesak att bära dem oxå, efter ett tag har du förhoppningsvis vant dig:) Du blir säkert jättefin i brillor!! (har alltid velat ha det själv men har inte tillräckligt dålig syn, hihi!)

  Ha en bra dag!

  kramis Jenny

  SvaraRadera
 2. Tänk att jag fick samma present som Du. Det var till och med så att när jag prövade ut glasögon så sa optikern "aha samma present som många 40-åringar" vaaa ......... men nu är det faktiskt väldigt skönt det trista är att man blir så beroende. Ha en bra dag kram Kicki

  SvaraRadera
 3. Idag får du en blomma hos mig för din snälla kommentar igår!

  Må gott,

  Isabella

  SvaraRadera
 4. Hej,
  du kommer vara så snygg i dina nya brillor! Men visst känns det lite jobbigt när ålderskrämporna kommer smygande :)
  Är närsynt, men om ett par år får jag väl hämta ut ett par progressiva glasögon istället...

  Fin duk (å bra att det blev rätt storlek)...

  Må gott,
  kram
  Jessica

  SvaraRadera
 5. Har varit glasögon-orm sedan lågstadiet... Är fruktansvärt närsynt! Om någon skulle flytta glasögonen från sin plats på sängbordet så skulle jag inte hitta dem! Inte en chans! Så illa är det.

  Du kommer att vänja dej. Snygga bågar finns det ju massor av.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Har inte haft glasogon men nu tror jag att jag behover ett par efter att inte ha kunnat lasa nedersta raden dar
  Du kommer att bli jattefin i de nya glasen
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej vännen! Jag tycker det är asfint med brillor, och har det själv, men för det mesta använder jag linser av praktiska skäl....samt att alla andra passar i glasögon utom jag;-) Du skulle säkert bli asläcker i dem:-) Kram Sofia

  SvaraRadera
 8. men oj, jag råkade visst logga in mig som anonym i inlägget, sorry!!:-) Kram igen!

  SvaraRadera
 9. Det är bara att tugga i sig vet du Åsa. Du har ju klarat dig länge ändå. Det blir sexig sekreterarlook för din del hädanefter. Eller så kan du ju operera ögonen. Det har min granne gjort och det blev jättebra. Själv är jag närsynt som bofinken Knut och har svårt att förlika mig med att någon ska bränna med laser i mina ögon. Men man vet aldrig. Kanske om House ställer upp.

  Kram Lisa

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3