tisdag, februari 23

Ung företagsamhet

Fortsatt strul, ingen tunnelbana går ovan jord, knökfulla ersättningsbussar, långa bilköer och mer snööööö. Undrar om det blir vår någon gång, tänk om det alltid ska vara så här? Nya istiden? Nej då flyttar jag.

Igår kväll trotsade vi kaoset och åkte till Älvsjö Mässan där vår dotter ställer ut sitt UF företag (frisör)som de har i skolan. Hennes företags monter var jättefin och de var är så duktiga. Det tråkiga för dem är ju att folk hade svårt att ta sig dit vilket gör att de var ganska lite besökare. De ska vara där idag oxå. Det var iaf väldigt kul att gå runt och titta på alla ungdomars montrar som var väldigt proffsiga och kreativa. Maken köpte t ex två st väskhängare som jag kan ha i väskan och saknas det krok på restaurangen kan jag ta fram min lilla hängare och fästa på bordet. Smart va? Ja jag tvingade honom att köpa dem annars hade jag inte fått någon :)))).
Ha en härlig dag var ni än är.
Kram Åsa

4 kommentarer:

  1. Hej vännnen,
    Vilka fina tulpaner!
    Den där väskhängaren lät som en fiffig idé. Skulle jag också vilja ha.

    Har inte fått något besked om körkortet ännu. Har åkt taxi till coh från jobbet i 2 dagar, riktigt bekvämt...

    I morgon blir det jobb hemifrån, sköönt!

    Må gott
    kram
    Jessica

    SvaraRadera
  2. Jag gillar dina tulpaner ! Vilket kaos det är i kollektivtrafiken, jag kom knappt hem i går. Tråkigt att inte fler kan komma till din dotters monter på mässan. De är duktiga ändå !

    Kram
    Anci

    SvaraRadera
  3. Ja fy fasen vilket skitväglag det är överallt... Och det måste ju va helt kaos i Sthlm när tunnelbanan inte funkar...
    Ha en skön tisdag kväll
    Själv pluggar jag....inte...för jag sitter ju här o skriver...skit åxå..
    Kram på dig iaf
    ;)

    SvaraRadera
  4. Ja fy sjutton vilket väder. Istid, näe det hoppas vi inte hihi. Men et dröjer nog innan det blir vår och herregud vad blött det komer att bli. Trist att det inte kommer så mycket folk. Hoppas att folk trotsar vädret och att det kommer mer imorgon.
    / Kramkram A

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3