onsdag, juni 2

Hundra kronor

Halloj från mig
Oj vad det är mycket att fixa inför en studentmottagning. Visst är det svårt att beräkna mat och dryck när man är många? Jag skulle vilja att det fanns en bruksanvisning för hur man beräknar mat och dryck. Jag tar gärna i och är jätteorolig för att maten inte ska räcka och maken tycker att vi ska dra ned på det mesta för vi får alltid en massa mat över. Hellre mat över än att folk går härifrån hungriga, tycker jag. Tror att vi har ganska bra koll på läget, har lånat ihop bord och stolar och det får plats två långbord i tältet och som det ser ut nu så blir det fint väder på fredag, HURRA kan det vara så bra?

Igår köpte vi ett kylskåp på Blocket som vi ska ha i trädgården, det kostade 100:- och ser ut därefter (It looks like shit) och det låter konstigt men bara det fungerar över fredagen så kör vi det till skroten sedan.
Min lilla svärmor har gått och trillat, så idag ska hon läggas på operationsbordet för att operera sin brutna arm. Stackars , stackars henne. Så nu håller vi alla tummar och tår att det kommer att gå bra idag. Detta innebär att hon kanske inte kommer på fredag och det skulle vara väldigt tråkigt om inte farmor kommer. Men nu hoppas vi bara på att svärmor blir bra i armen.

Må så gott allihopa!
Kram Åsa

4 kommentarer:

 1. Oj,oj! Stackars G. Men hon kommer nog (om hon blir utskriven. Hon är väl lite envis också.Vi är glada att vi inte planerade någn Stockholmsresa för jag har en kraftig bihåleinflammation med ordentligt förhöjd sänka och går kring som i en dimma och knaprar antibiotika. Men det låter roligt allt ni fixar och grejar.
  Kram
  Moster

  SvaraRadera
 2. Mamma är helt inställd på att vara med på fredag. =) Envis är hon och det är mycket bra för det kan ge henne kraft.
  Kramar svägerskan

  SvaraRadera
 3. Åhh vilken fab fredag ni kommer få, det ska ju bli bra väder oxå!:-) Men hoppas sväris kan joina er!!! Kramkram Sofia

  SvaraRadera
 4. Mm looks like shit, asgarv....Herregud vad du har att stå i och håller med, hellre för mycket mat än för lite. Så resonerar jag alltid. Ha det gott nu och take it easy vännen/ Kramkram A

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3