fredag, juni 18

Tajm för bröllop

Nu har jag svikit er allt för länge, kära läsare. Men det har ju varit så bra väder.
Jag har fått rapporter från Falun varje dag och det verkar gå bra för tjejerna som ska försöka ta körkort. De kommer hem ikväll för att övningsköra hela helgen sedan kör vi upp dem på måndag morgon igen. Men som dottern sa: hur smart var det att ta den här intensivkursen direkt efter studenten när man bara vill vara ledig :). Men hon kommer förhoppningsvis hem med körkort så då kommer hon ju tycka att det är toppen, att det var värt det liksom.

Här i Stockholm har vi ju bröllop i helgen, lite kaos överallt alltså. Vi bor ju väldigt nära Drottningholm och här spärras gator av titt som tätt för att de ska eskortera storheter. Jag har aldrig sett så mycket poliser, de står i varenda hörn så det gäller att sköta sig :DDD.

Trevlig helg alla sötnosar!
Kram Åsa

2 kommentarer:

  1. Jo tack och ännu värre när man bor på ön. Igår var det fest. Grrrr. Sent på kvällen när man ville hem så står Arriva och rodnar och säger att festligheterna pågår fortfarande men vi bjuder på choklad. Vi ville ha en buss. Kom så småningom / Kicki

    SvaraRadera
  2. Tack för gratulationerna. Här i Borgholm ska ett par vigas på torget och de första 5000 besökarna blir bjudna på en specialdesignad bakelse. Det är ju ölänningarnas sessa som gifter sig så det är lite kaos här också. I kväll måste vi se bröllopskonserten. Minns fortfarande kungen och Silvias konsert när Kerstin Dellert sjöng: Oh Carl-Gustaf.
    Kram
    Moster

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3