måndag, juni 21

Sundborn

Hej svejs i lingonskogen
Visst var det en underbar helg med massor av kärlek och glädje. Tyvärr hann vi inte in till la stada men vi tittade mycket på bröllopet via TV.

Idag blev det åkande till Falun igen, med två tjejer som påbörjade sin andra intensivkursvecka idag. Självklart tog jag med min pappa även denna gång, han älskar att köra bil :) så han fick köra. När vi lämnat av tjejerna till körskolan så tog vi en sväng till Sundborn för att besöka Carl Larsson gården, hade inga höga förväntningar för jag är en sån som inte är särskilt förtjust i museum. Men ack så fel man kan ha, jag och pappa gick en guidad tur i Carl Larssons hus och det var ju jättefint med alla fina möbler, målningar, tyger etc.
Bilder lånade HÄR
Ett färgrikt hem med mycket visdomsord målade på väggarna och då slog det mig att det har ju kommit tillbaka idag med alla väggord och wallies som är så populära.

Underbart fin omgivning med sjön direkt in på knuten. Pappa och jag tog en promenad upp till kyrkan som Carl Larsson varit med och målat en del motiv inne och den var oxå väldigt vacker med en fantastisk utsikt över nån sjö. Där ligger familjen Carl Larsson begravda och även deras släktingar.

Vi hade underbart väder och åt lunch ute innan det bar av hemåt igen.
Tack pappa för att du var så gullig och körde oss ♥

See ya later alligator.
Kram Åsa

3 kommentarer:

 1. Men åh vad mysigt det verkar att ha varit där!:-) Och vilken snäll far du har!:-)

  Ha det goooott vännen!!

  Kramkram Sofia

  SvaraRadera
 2. Tänk att alla tyckte att deras hem var urmodernt och nästan lite vågat när de skapade det.Så småningom blev det en av grunderna till den typiska svenska ljusa inredningen. Förstår att det var kul att se det "in live".
  Kram
  Moster

  SvaraRadera
 3. Hej Åsa!
  Vad trevligt ni haft det! Vill oxå åka till Sundborn nån gång:)

  Kram Jenny

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3