fredag, juni 11

Underbar

Så ja, det var skönt att skriva av sig. Världen är full av idioter visste bara inte att vi bodde granne med en av dem :)

Måste bara få visa vår finfina Rhododendronbuske den har varit helt magnifik i år och som ni vet så älskar jag ju den här färgen. Man kan nästan säga att det är en Hemmalyckafärg. Busken är ca 1 x 2 meter. Synd att den blommar så kort tid. Bilden är tagen med mobilen så det är inte världens bästa skärpa.
Idag tar en tjej studenten som vi lärde känna när vi mammor vallade barnvagnar ihop. Hennes mamma och jag gick långa promenader och hoppades att kunna gå av oss graviditetskilona snabbt men de långa promenaderna slutade ju alltid med en liten fika så det gick trögt med kilona. Vi hade höga planer för våra förstfödda döttrar. Bl a så tyckte vi inte att de skulle gå i kommunal skola? Nej, det är väl klart att de ska gå i privat skola, kosta vad det kosta ville. Hahahaa, nu har de båda tjejerna gått igenom skolåren i kommunala skolor och vi kan ju bara konstatera att det har ju gått riktigt bra för dem båda :). Så ikväll ska vi fira den flickans student. Synd bara att vädret är skit, jag tycker synd om studenterna idag.

Kram allesammans
Åsa

4 kommentarer:

 1. Ja, kunde räckt med moln ... väldigt synd med regn.
  Din buske var väldigt tätt och fin!
  :)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar rhoddisar men svårt i sanden här hos mig. Den var jättefin! Men vad ni festar på. Här sitter vi med våra korvmackor. Men vi var faktiskt på Mölltorp i dag och åt rostbiff av lamm och sparris. Till och med maken tyckte att det var bättre än varm korv.
  Kram
  Moster

  SvaraRadera
 3. Men faaasiken vilken trist granne,,,,hate människor som ger en dålig energi!! Och en granne kan man ju inte direkt välja bort heller, den finns ju alltid där i periferin;-)

  Ha en mysig kväll nudå raring!

  Kramkram S.

  SvaraRadera
 4. Skippa den där grannen hihi...Han är den som mår dåligt. Som du säger så är det studenttider nu och det får man ta. Hoppas att det gick bra med all student. Hihi och ja vi hittar nog varandra i huset. Kramkram A

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3