måndag, juni 7

Stor dag i vårt liv

Howdy!
I fredags tog dottern studenten efter att ha gått Frisörlinjen i tre år, där hon har stortrivts. Vi märkte tidigt att hon hittat rätt, det är frisörska hon vill bli och bara det har känts bra för det är ganska svårt att i gymnasiet veta vilket yrke man vill satsa på.

Dottern stack iväg tidigt på morgonen till klassens champagne-frukost, halv ett stod vi med de närmaste släktingarna och vänner förväntansfulla och lite smått nervösa och väntade.
Klockan ett kom de utspringande klassvis, vilka känslor som bubblade upp. Alla elever strålade av lycka och glädje. När jag såg dottern kunde jag inte hålla tillbaka tårarna längre hon storgrät av glädje, så himla lycklig.Det var en sån häftig syn och när jag äntligen fick krama henne så fick jag veta att hon precis blivit vald till den bästa frisöreleven och fått stipendium av Wella, en kurs på tre dagar med boende och mat samt en fin frisör-sax. Alltså tårarna sprutar när jag skiver det här. Jag är så otroligt stolt över vår duktiga dotter och hon var så vacker i sin vita klänning.

Efter skolgården så var det dags för Lastbilsflaket, då byter studenterna om till en lite mer oöm klädsel för de sprutar öl på varandra under färden. Fråga mig inte varför men det ska tydligen vara roligt :)))) vi vinkade av dem och sedan drog vi hem för att förbereda inför mottagningen. Tyvärr hann jag inte ta några bilder för att visa hur fint det blev men gästerna verkade nöjda och det var även vi. De sista gästerna åkte hem halv tre på natten och då störtade jag i sängen kan jag säga.
Dottern kom hem vid fyra på natten efter en rolig kväll med sina kompisar. Framför allt så var min fina dotter oerhört tacksam över hur bra dagen blev, ett minne för livet och hon var så glad för alla fina gäster som ville komma och alla fina presenter som hon blev så oerhört glad över, TACK ni som var med oss och förgyllde denna dag :)

Tyvärr kom inte farmor och vi saknade henne jättemycket, hon blev opererad i armen samma dag som studenten. Operationen gick bra så igår söndag fick hon komma hem igen. Givetvis bröt hon höger armen så det är väldigt svårt för henne med det mesta men hon ska säkert klara det med lite hjälp.

Idag ska jag jobba, ligger efter med administrationen.
Kram hela dan
Åsa

10 kommentarer:

 1. Härligt allt låter som att det blev den toppen dagen ni alla ville ha.
  Grattis till hennes stipendie från Wella.
  Ha det gott:)

  SvaraRadera
 2. Hejsan Kära kusin

  Vilka fina bilder du lagt upp :)

  Tack för en jätte trevlig fest. Ni hade ordnat det så bra, som vanligt.. och brödet!!! wow vad gott det var :)

  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Åh, min tog samma dag och allt, nästan påminner mig om den dagen! Nu är det bara att försöka förstå att hon är färdig, att hon inte skall till skolan ... trodde det i morse! *ler*

  SvaraRadera
 4. Det där med ölsprutanden förstår jag inte men det är tydligen något de gör på vissa ställen, var i Saltis förra veckan och där bytte de också om, men så gör de inte här i Linköping:-) jag har en son som tar studenten på fredag och en som tog för två år sedan, en häftig känsla är det...Vilken duktig tjej du har:-) grattis:-)

  SvaraRadera
 5. Mmm vad kul det är att göra alla nyfikan hihi. Lite lite till bara vännen så får vi se om det är positivt eller negativt. Vilket snyggt par ni är då!!! Och stort grattis till tjejan,+ vad kul att hon fick stipendium. Åsa, jag förstår att tårarna sprutade hihi. Ha det gott/ Kramkram Anne

  SvaraRadera
 6. Jag har minsan skrytit med den nybakade hårdesignerns alla bedrifter när jag var och klippte mig. Min frissa var så imponerad.
  Kram
  Moster

  SvaraRadera
 7. Stort grattis till dottern!
  En stolt mor förstår jag :)
  Vad duktig hon har varit! Jätteroligt!
  Grattis till stolta föräldrar också.
  Kram från Gissan

  SvaraRadera
 8. Så roligt för dottern.
  Ha en fortsatt bra vecka.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 9. Hej Åsa!
  Förstår att du är stolt över din duktiga o söta dotter! Vad kul att hon blev den bästa frisöreleven och fick stipendium!!

  Jättebra bild på dig o din man, vad snygga ni är båda två:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 10. Hej!!
  Första gången jag e o hälsar på hos dig. Fin blogg du har....
  Ha en härlig dag!!/Kramisar Linda

  SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3