söndag, juni 21

26 NOK

Då var helgens firande slut, här har hänt allt och ingenting. I torsdags var jag hos min svägis och hon tog med sig mig och barnen till Parsley en livsstilsbutik med café i Kungsängen, jättemysig eftermiddag med fika. Hela fredagen och lördagen packade vi och införskaffade det som sonen skulle ha med sig till campen i Norge. Han åkte sent i lördags kväll.
kl 06.15 imorse (söndag)fick vi ett sms där han berättade att de var framme i Oslo och att 1 liter mjölk var svindyrt och kostade 26 NOK :))).
Ikväll när vi åt middag fick vi ett sms där sonen skrev RING!, Vad är det nu, tänkte vi. Då visade det sig att vi hade glömt skicka med ett papper där vi godkänner att han får åka skidor på egen risk, tablåååå. Efter några samtal så räckte det iaf att vi mailade godkännandet utan underskrift. Sedan har hans kompis gjort sig illa på studsmatta idag, så han visste inte om han kan åka skidor imorgon el ens under hela veckan. Trist så nu håller vi alla tummar och tår att hans kompis står på benen imorgon. Sonen och kompisen är de enda svenskarna, de andra norrmän, massor av killar och endast en tjej på campen. Dynetrekk=påslakan el lakan.

Midsommaraftonen blev lugn men vi åt en fantastiskt god middag:


Nu är vi barnlösa denna vecka men vi har Stella hemma samt hennes kompis Wille. vars familj är i Turkiet denna vecka. Willes matte sa innan hon åkte att det kommer att bli fint väder hemma nu när de åker utomlands för det brukar det alltid när de åker till värmen. Tänk vad rätt hon fick, idag har vi haft strålande sol så vi skickade ett sms och sa att de gärna fick stanna länge i Turkiet så att vi kunde få en varm sommar, hahaha hoppas de inte tog illa vid sig för vi har inte fått något svar ännu :))).

Å kan ni tänka er, idag har jag fått en till utmärkelse, av Sjabbig men chic-Lisa och jag blir överlycklig och tacksam. Tusen tack Lisa för att du kände ett underligt stort behov att länka till mig!

Och jag ger den vidare till alla som lämnar kommentarer till mig för ni förgyller min vardag med alla roliga och gulliga kommentarer, stort tack.

Nu kollar maken på fotboll så jag kommer att kika in till mina bloggvänner.

Stora kramen
Åsa

7 kommentarer:

  1. Hoho vännen...Nu har jag missat lite här ser jag när jag har haft paus. Mums måste du visa all god mat. Blir sååå hungrig. Känns det inte lite skönt att vara lite barnledig?
    Kram Anne

    SvaraRadera
  2. Det var ingen dålig middag det där! Mmm vad gott det såg ut.
    Det var verkligen dyrt med en liter mjölk!

    Grattis till din utmärkelse, den är du värd!

    Vi får väl se om mannen får gästblogga något mer, vi får se.. *skrattar*

    Ha en bra dag!
    Kram Ingela

    SvaraRadera
  3. Hej svejs!!
    Hoppas verkligen att O inte gör illa sig oxå! Och att hans kompis snabbt blir bättre, vore ju himla trist annars.
    Vad har du för dig idag?
    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Mums vilka bilder! Grattis till utmärkelsen!
    Ha en skön kommande vecka!
    Kram Sabina

    SvaraRadera
  5. Hej !
    Kul ! Oj då ! Mums ! Fniss ! Och grattis !!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Men oj, den middagen hade jag inte tackat nej till, ser verkligen jättegott ut! Grattis till awarden! Ha en skön vecka! Kram helena

    SvaraRadera
  7. grattis till utmärkelsen och vilket god mat ni har ätit ,visst är de underbart med lite gott så där
    kramis

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3