onsdag, juni 24

Depressing

Idag har jag bakat rabarberpajer an mass, nämligen 4 st som vi ska ha med oss till Gotland på söndag. Dottern får inte så mycket mat. för tjejerna tycker allt är så dyrt (bra nu kanske de förstår att det kostar) så hon sa till maken att hon vill ha mammas rabarberpaj och pappas grillade kött när vi kommer.

Annars har jag gjort något som kan få den gladaste människan deprimerad, tex mig. Jag har provat bikinisar idag. Oj vad blek och småfet man ser ut när man inte hunnit sola hela kroppen ännu. Det var väldigt modernt på Åhléns Citys omklädningsrum för där satt en telefon som man bara lyfte på om man ville ha hjälp såsom smakråd, hämta andra storlekar etc. Mycket smart för det är ju superjobbigt när man är ensam och måste kånka på sig alla kläder för att hämta en annan storlek och sedan klä av sig igen. Men hur som helst så kom jag hem med en svart bikini, hur tråkigt som helst, men heeey jag kan ju ha den i minst 10 år.

Kan rapportera att sonen har haft jätteroligt i Norge, så jag antar att han är glad att han stannade och tänka sig de har lika bra väder där fast de har snö.

Igår fick jag en special visitor blog award av en favvobloggerska, nämligen Jenny-Hemma på Kråkered jag blev så glad så att jag hoppade jämfota och skrek tjohoooooo! Så nu ska jag inte vara så tråkig som inte ger den vidare. Jag vill ju helst att alla ska få den men den här gången ger jag awarden till:

Ni har alla bloggar som ger mig inspiration, humor, glädje, goda recept etc så sluta inte blogga för sjutton gummor.
Kramiz
Åsa

11 kommentarer:

  1. Åh, man tackar! Vad kul. Glad som en lärka blev jag med! Den lägger jag upp direkt :)

    Jag skulle oxå kunna ta lite rabarberpaj ;)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Men gud va roligt...!!!
    Tack så jättemycket!
    Vad gulligt av dig...

    Kram på dig.
    Gissan

    SvaraRadera
  3. Hej Åsa!
    Rabarberpajerna ser goda ut!

    Modiga du som provat bikinisar:) Vad smidigt med en telefon i provrummet, det har jag inte hört talas om förut! Det kommer väl till huvudstaden först o senare till oss på landet, hihi!

    Ha en skön kväll och vad roligt att du blev glad för awarden Vännen!

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  4. Heeej raring! Vad glad jag blir!!:-) Du vet ju att jag superdiggar din blogg oxå och jag har sagt det förr, men vi har samma humor och jag har alltid ett leénde på läpparna när jag läser din mysiga blogg. Tack och bock Åsa! Och du! Din limoncello är bara 20 mil bort, det har jag inte glömt, hihi. Kraam Sofia

    SvaraRadera
  5. rabarberpaj är ju aldrig fel ,ja det där med bikinisar är hemskt , fy
    kramis

    SvaraRadera
  6. Tjhooo vännen tack snälla vad glad jag blir. Lägger in det imorgon. Hm ser jag knäcktäcket på rabarberpajen, hihi mums mums. Gud vad kul att åka till Gotland. Älskar den ön. Bikini, brrrr inget roligt. Sist hade jag den ena sonen i provrummet. jag gnällde som vanligt, blekfet och då sa han mamma du är fin och smal. Ja det värmde hihi. Men det är verkligen hemskt att prova bikini.
    Kram till dig A

    SvaraRadera
  7. Grattis till din award. Rabarberpajerna ser så goda ut. Vad härligt att åka till Gotland. Också en ö som jag aldrig besökt. Där brukar väl vara fint väder för det mesta. Nu har ju sommaren kommit i hela vårt avlånga land.
    Känns lite fel att åka skidor denna årstiden, men det viktigaste är att barnen har roligt. Vi har ju vår skidtunnel här, men har bara sett den utvändigt.
    Nu hoppas jag att ni får det riktigt skönt.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  8. Grattis till awarden! Den är du så värd! Vad gott med rabarberpaj, mums! Ha en fortsatt skön vecka! Kram Helena

    SvaraRadera
  9. Åh, vad kul ! Ni ska åka till Gotland. Dit kommer jag kanske i år, jag hoppas verkligen det :)
    Grattis till din award !

    Ha en skön dag

    Kram

    SvaraRadera
  10. Prova baddräkt, fy!!! Jag provade en snygg svart med en massa band kors och tvärs på ryggen, som var ganska fin. När jag tittade i spegeln såg det ut som en kassler i sitt nät på ryggen. Det vällde ut i varje ruta.Ha det skönt på Gotland, Sveriges näst bästa ö.
    Kram
    Moster

    SvaraRadera
  11. Vad goda pajerna ser ut:)
    Ja, inte blir man så överlycklig när man ser sig själv i spegeln innan brännan kommer.
    Och speciellt INTE i provrum.
    Men vilken smart grej med telfon inne i hytten:)
    Kram Lallis

    SvaraRadera

Kul att du tittar in hos mig!
Jag blir JÄTTEGLAD om du lämnar
en kommentar <3